Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tratament transmisii mecanice Metalubs X T

0 stars: 0.00 din 0 pareri

186 lei Lei
Brand
250 ml
Out Of stock
Descriere
Este un ulei special care datorita caracteristicilor sale, modifica, innobileaza suprafetele metalice in contact, expuse frecarii, astfel minimalizand uzura pieselor, chiar si in lipsa partiala sau totala al lubrifiantului.

Sub actiunea presiuni si temperaturii, METALUBS X T intra in reactie chimica cu metalele, formand la suprafetele expuse solicitarilor un compus chimic de grosimea unui singur strat molecular, care are efectul unui “ecran protector”. Datorita duritatii si netezimii sale extraordinare acest strat protejeaza suprafata metalica prevenind defectiunile, deteriorarile care s-ar produce datorita frecarii, chiar si in cazul solicitarilor extreme, deoarece asigura lubrifiantilor conditii ideale de ungere.

Prin scaderea frecarii si minimalizarea uzurii, durata de viata a angrenajelor se va mari considerabil, iar consumul de energie, pe langa randament mai mare va scadea. Utilajele la care s-a aplicat METALUBS X T sunt protejate chiar la lipsa partiala sau totala de ulei. Folosit de la inceput la sisteme noi, se tripleaza durata de viata a acestora.

La folosirea adecvata a produsului in masini se garanteaza ca nu se produce nici o deformare, deteriorare.

Domenii de utilizare - este recomandat pentru cutii manuale de viteza, diferentiale, in industrie la angrenaje si transmisii.

Mod de utilizare - se adauga la uleiul nou in proportie de 5- 10%, iar in cazul angrenajelor zgomotoase se utilizeaza 10%.

Atentie!

Nu se aplica in motoare cu ardere interna!

Nu se aplica la cutii de viteza automate, la diferentiale Speer!

Se vor ocoli sursele de foc!

A se evita contactul cu suprafetele lacuite sau vopsite!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura