Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tratament motor Metalubs X New 250ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

215 lei Lei
Brand
250 ml
Out Of stock
Descriere
Produs pentru innobilarea suprafetelor metalice cu efect exceptional de reducerea frecarii. Destinat in primul rand motoarelor NOI pe benzina, adaugat uleiurilor prescrise de producator. Indicat oriunde este necesara reducerea frecarii, chiar si la ungerea fortata.

Sub actiunea presiunii si temperaturii, METALUBS X NEW intra in reactie chimica cu metalele, astfel formand la suprafetele expuse solicitarilor un strat molecular, care are efectul unui “ecran protector”.

Datorita duritatii si netezimii sale extraordinare acest strat protejeaza suprafatele metalice prevenind defectiunile, deteriorarile care s-ar produce datorita frecarii, chiar si in cazul solicitarilor extreme, deoarece asigura lubrifiantilor conditii ideale de ungere. Reduce in mod spectaculos frecarea interioara a masinilor (min 60%). Motoarele vor consuma cantitati mai reduse de carburanti (aceeasi putere este obtinuta printr-un consum mai mic de energie), ceea ce duce la o economie anuala insemnata, totodata se mareste perioada dintre revizii, reconditionari, se reduc cheltuielile de intretinere. Datorita reducerii frecarii, motoarele vor functiona la o temperatura mai scazuta, cu zgomot mai redus si cu caracteristici dinamice mai bune. Folosind in masini noi de la inceput, durata de viata a acestora se poate tripla. Se elimina problemele pornirii la rece, motoarele sunt protejate de efectele negative ale functionarii la rece, fara ungere efectul protector nu este influentat de temperatura. Este compatibil cu orice tip de lubrifiant, cu orice tip de ulei sintetic sau mineral. Datorita reducerii frecarii, vascozitatea uleiului se pastreaza pe o perioada mai lunga, se mareste intervalul dintre schimburile obligatorii de ulei, astfel protejeaza mediul. Reduce la minim colmatarea uleiurilor cu produse de ardere, impuritati metalice si cu 20-30% emisia de gaze toxice (CO).

La folosirea adecvata a produsului in masini se garanteaza ca nu se produce nici o deformare, deteriorare.

Domenii de utilizare - in motoare NOI (benzina/ gaz/turbo), masini de curse, in toate domeniile industriei si transportului.

Mod de utilizare - se adauga la uleiul nou in proportie de 5-10% la prima utilizare, iar 2,5% la urmatoarele schimburi de ulei.

Important - Pentru evitarea scurgerilor din utilaje, a nu se folosi in motoare uzate. A se evita contactul cu surse de foc. A se evita contactul cu suprafete vopsite sau lacuite.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura