Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Metal House Co SRL

0241 558568,

Despre noi

Trimite mesaj
Metal House a luat fiinta in anul 1999 ca societate cu raspundere limitata, fiind o filiala a companiei internationale Sharmetal Group ce acopera prin sucursalele sale o mare parte din Orientul Mijlocius si a carei experienta domeniul reciclarii dateaza din 1950.

Compania Sharmetal este membru ISRI si membru de onoare BIR si totodata ambasador BIR pentru toata regiunea Orientului Mijlociu implementand o strategie eficienta de dezvoltare si in activitatea companiei Metal House.

Metal House este o companie cu capital privat, care are drept obiect de activitate exportul de deseuri feroase si neferoase. Inca de la infiintare, scopul nostru a fost satisfacerea cerintelor clientilor si colaboratorilor nostri, motiv pentru care pastram o permanenta si stransa legatura cu acestia. In acest sens incercam sa imbunatatim calitatea produselor oferite si a serviciilor prestate.

Conducerea Metal House a elaborat si implementat o strategie de dezvoltare care a avut ca scop consolidarea pozitiei societatii pe piata interna si internationala. In urma acestei abordari s-a preconizat realizarea unui program investitional in cadrul:
- S.C. Remat S.A. - Dolj
- S.C. Remat S.A. - Constanta,
- S.C. Remat S.A. - Ialomita,
- S.C. Remat S.A. - Braila,
- S.C. Remat S.A. - Giurgiu,
societati a caror activitate o constituie colectarea si prelucrarea  
deseurilor feroase si neferoase. In cadrul acestui program investitional societatile de mai sus au fost dotate cu instalatii si utilaje de inalta tehnologie si performanta. Totodata societatea noastra a acordat o atentie deosebita inbunatatirii activitatii in porturile Constanta Agigea si Mangalia, investind in utilaje speciale pentru incarcarea deseurilor pe nave, inlesnind astfel munca operatorilor portuari romani.

Se spune ca cei ce reflecta cel mai bine imaginea unei companii sunt oamenii din cadrul acesteia. Echipa noastra este caracterizata de atributele companiei: profesionalism si eficienta si pe viitor urmarim ca prin activitatea noastra sa realizam un echilibru optim intre munca echipei noastre si satisfactia colaboratorilor.
Produse si servicii:
reciclare metale: aluminiu, cupru, alama, ocean, fier.
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Metal House Co SRL
Persoana de contact: Manolache Simona
Adresa: Str. Interioara 2, nr. 2
Localitate: Constanta
Judet: Constanta
Telefon: 0241 558568