Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Metabond - pieseauto.org

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei sisteme si instalatii hidraulice Metabond H Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

181 lei Lei
Brand
Metabond
Out Of stock
Descriere
Metabond H Plus - sisteme si instalatii hidraulice

Metabond H Plus a fost dezvoltat special pentru sisteme hidraulice fiind cel mai modern innobilator de suprafete metalice cu efect exceptional de reducerea frecarii si de imbunatatirea lubrifierii.

Adaugat la uleiul hidraulic de calitate prescris de producator este compatibil cu sisteme hidraulice noi, folosite si uzate. Se pot observa rezultate remarcabile dupa perioada scruta de timp.

Efectul principal al METABOND-ului este innobilarea, tratarea chimica a suprafetelor metalice, oferind conditii ideale pentru pelicula de ulei, reducand astfel uzura motorului si costurile de intretinere. Metabond H Plus datorita continutului de cel mai modern innobilator de suprafete metalice, impreuna cu ingredienti speciali pentru lubrifiere, creste semnificativ durata de viata a sistemelor hidraulice si reduce pierderile din frecare cu 60%.

Pe langa cunoscutul efect de innobilare a suprafetelor metalice Metabond H Plus contine ingredienti exceptionali pentru inbunatatirea lubrifierii concepute special pentru sistemele hidraulice. In plus la sisteme hidraulice uzate cu semeringuri se reduce consumul de ulei, semeringurile devin mai flexibile, mai etanse.

In sisteme hidraulice cu ulei, Metabond H Plus permite presiuni de sistem mai mari fara "socuri", iar nivelul de zgomot se reduce semnificativ. Functionarea mai usoara si reducerea frecarii de cele mai multe ori rezulta economii de costuri de exploatare si cresterea productiei prin scaderea necesarului de energie si reducerea timpului necesar pentru intretinere.

Aplicatie:

Metabond H Plus este recomandat pentru sisteme hidraulice mobile si cu functionare continua care lucreaza la viteze, temperaturi si presiuni mari. Este deasemenea recomandat pentru masini unelte, sisteme hidraulice, masini de injectie, picamere unde se folosesc palete rotative sau pompa cu piston. Este foarte eficient in domeniul roboticii.

Mod de utilizare:

Se adauga in proportie de 3-6% la uleiul hidraulic. Folosirea produsului presupune aplicarea uleiului de calitate conform cerintelor producatorului! A se agita bine inainte de utilizare!

Atentie: In cazul uleiurilor hidraulice cu baze sintetice speciale se recomanda efectuarea unor teste de amestecare!

Termen de valabilitate: Nedeschis pe termen nelimitat. Dupa deschidere, termenul este de 2 ani.

Origine: EU

Ambalaj: 250 ml, 5 litri

https://www.pieseauto.org/metabond-tratament-motor/metabond-h-plus-sisteme-si-instalatii-hidraulice/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura