Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Metabond - pieseauto.org

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Aditiv pentru motociclete Metabond 4T

0 stars: 0.00 din 0 pareri

181 lei Lei
Brand
Metabond
Out Of stock
Descriere
Metabond 4T pentru motociclete

https://www.pieseauto.org/metabond-tratament-motociclete/metabond-4t-pentru-motociclete/

Metabond 4T este un innobilator de suprafete metalice de generatie noua, dezvoltat pentru motoare in patru timpi ale
motocicletelor, cu efect exceptional de reducerea frecarii si de imbunatatirea lubrifierii.

Este recomandat pentru motoare in patru timpi noi, folosite si uzate, pe benzina, pentru utilaje de gradina, motociclete chiar si pentru cele cu ambreiajul in baia de ulei, adaugat la uleiul prescris de producator.

Efectul principal al METABOND-ului este innobilarea, tratarea chimica a suprafetelor metalice, oferind conditii ideale pentru pelicula de ulei, reducand astfel uzura motorului si costurile de intretinere. Metabond 4T datorita faptului ca are in continut cel mai modern innobilator de suprafete metalice fara cenusa, impreuna cu ingredienti speciali pentru lubrifiere, creste semnificativ durata de viata a motoarelor si reduce pierderile din frecare cu 60%.

Innobilarea de suprafata metalica rezolva si problemele neetanseitatii. Acest lucru va reduce in mod semnificativ emisiile nocive si consumul de ulei.

Metabond 4T creaza conditii ideale pentru lubrifianti chiar si sub sarcini extreme. Acest lucru faciliteaza functionarea interna a motorului si miscarea partilor componente, avand ca rezultat cresterea semnificativa a puterii motorului si / sau economie de combustibil.

Nivelul de zgomot al motorului scade imediat in mod semnificativ. Folosirea produsului in motoare noi de la inceput, garanteaza triplarea duratei de viata a acestora. Utilizarea produsului Metabond 4T elimina dificultatile pornirii la rece si ofera protectie fata de lipsa de ulei pe termen scurt sau in cazul pierderii totale a presiunii uleiului.

Poate fi amestecat cu orice tip de ulei de motor 4T sintetic si mineral destinat pentru motociclete.

Uleiurile tratate cu Metabond pastreaza calitatile pe o perioada mai lunga, se mareste perioada de schimb ulei, astfel se protejeaza mediul.

Aplicatie:

Poate fi folosit numai in motoare in 4 timpi ale motocicletelor si utilajelor de gradina, noi sau folosite pe benzina. Contine ingredienti specifice uleiurilor de motor 4T.

Mod de utilizare:

Continutul flaconului trebuie agitat inainte de utilizare dupa care se adauga la uleiul de motor proaspat schimbat in proportie de 5%, si se lasa motorul in functiune cateva minute. Tratamentul se repeta cu proportia de 5% la fiecare schimb de ulei. Folosirea produsului presupune aplicarea uleiului de calitate conform cerintelor producatorului!

Termen de valabilitate: Nedeschis pe termen nelimitat. Dupa deschidere, termenul este de 2 ani.

Origine: EU

Ambalaj: 250 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura