Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Metabond - pieseauto.org

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tratament motoare foarte uzate Metabond Old Spezial

0 stars: 0.00 din 0 pareri

181 lei Lei
Brand
Metabond
Out Of stock
Descriere
Metabond Old Spezial - motoare foarte uzate.

https://www.pieseauto.org/metabond-tratament-motor/metabond-old-spezial-motoare-foarte-uzate/

Tratamentul pentru motor Metabond Old Spezial, este recomandat pentru motoare foarte uzate cu consum ridicat de ulei aproximativ 1 litru la 1000 km, fiind cel mai modern innobilator de suprafete metalice cu nano tehnologie, avand o vascozitate ridicata, capacitate de etansare remarcabila si efect de imbunatatirea lubrifierii prin reducerea frecarii.

Metabond Old spezial este recomandat pentru motoare uzate pe benzina, motorina si gaz ale autoturismelor si autoutilitarelor usoare, inclusiv pentru motoare dotate cu catalizator sau filtru de particule, adaugat la uleiul prescris de producator.

Efectul principal al METABOND-ului este innobilarea, tratarea chimica a suprafetelor metalice, oferind conditii ideale pentru pelicula de ulei, reducand astfel uzura motorului si costurile de intretinere.

Metabond Old Spezial datorita faptului ca are in continut cel mai modern innobilator de suprafete metalice fara cenusa, impreuna cu policeramica de marime nano si ingredienti speciali pentru lubrifiere, creste semnificativ durata de viata a motoarelor si reduce pierderile din frecare cu 60%.

Prin adaugarea de modificatori de vascozitate, scade in mod semnificativ consumul de ulei si creste compresia, iar nivelul de gaze toxice emise se reduce drastic.

Datorita folosirii nanotehnologiei Metabond Old Spezial poate fi folosit si la filtre super fine.

Metabond Old Spezial ofera conditii ideale pentru lubrifianti chiar si sub sarcini extreme. Acest lucru faciliteaza functionarea interna a motorului si miscarea partilor componente, avand ca rezultat cresterea semnificativa a puterii motorului si / sau economie de combustibil.

Nivelul de zgomot al motorului scade imediat in mod semnificativ. Folosirea produsului in motoare uzate in mod continuu, garanteaza duplarea duratei de viata a acestora.

Utilizarea produsului Metabond Old Spezial elimina dificultatile pornirii la rece si ofera protectie fata de lipsa de ulei pe termen scurt sau in cazul pierderii totale a presiunii uleiului.

Poate fi amestecat cu toate tipurile de ulei de motor sintetice si minerale.

Aplicatie:

Poate fi folosit in motoare cu ardere interna in patru timpi pe benzina, diesel si gaz, in autoturisme, vehicule comerciale, utilaje agricole, motoare marine.

Mod de utilizare:

Inainte de utilizare flaconul trebuie incalzit (se pune in apa calda sau pe radiator), dupa care trebuie agitat. Se adauga in proportie de 5% din cantitatea uleiului proaspat schimbat.
Se aplica in motorul cald si se lasa in functiune minim 10 minute. Tratamentul se repeta la fiecare schimb de ulei. Folosirea produsului presupune aplicarea uleiului de calitate conform cerintelor producatorului!

Termen de valabilitate: Nedeschis pe termen nelimitat. Dupa deschidere, termenul este de 2 ani.

Origine: EU

Ambalaj: 250 ml, 5 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura