Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Metabond - pieseauto.org

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Aditiv pentru motoarele cu sistem start-stop Spirit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

203 lei Lei
Brand
Metabond
Out Of stock
Descriere
Metabond Spirit - pentru motoarele cu sistem start-stop

https://www.pieseauto.org/metabond-tratament-motor/metabond-spirit-pentru-motoarele-cu-sistem-start-stop/

Metabond Spirit a fost dezvoltat in anul 2018, fiind cel mai modern innobilator de suprafete metalice cu nano tehnologie pentru
motoarele autoturismelor.

Oferind un efect exceptional de reducere a frecarii si de imbunatatire a lubrifierii fara cenusa, Metabond SPIRIT este recomandat pentru cele mai noi motoare, dezvoltate dupa anul 2010, pe benzina, motorina si gaz, dotate cu catalizator si/sau filtru de particule, adaugat la uleiul prescris de producator.

Efectul principal al METABOND-ului este innobilarea, tratarea chimica a suprafetelor metalice, oferind conditii ideale pentru pelicula de ulei, reducand astfel uzura motorului si costurile de intretinere.

Metabond SPIRIT, datorita continutului de cel mai modern innobilator de suprafete metalice fara cenusa, impreuna cu policeramica de marime nano si aditivi speciali pentru lubrifiere dezvoltate pentru cele mai noi motoare, creste semnificativ durata de viata a motoarelor, reduce pierderile din frecare cu 60%, iar continutul de ulei de baza ester-sintetica creste semnificativ performanta uleiurilor de motor.

Innobilarea suprafatelor metalice si nano-ceramica rezolva si problemele neetanseitatii, reducand in mod semnificativ emisiile nocive si consumul de ulei. Datorita folosirii nanotehnologiei Metabond SPIRIT poate fi folosit si la filtre super fine.

Metabond SPIRIT creaza conditii ideale pentru lubrifianti chiar si sub sarcini extreme. Acest lucru faciliteaza functionarea interna a motorului si miscarea partilor componente, avand ca rezultat cresterea semnificativa a puterii motorului si / sau economie de combustibil. Nivelul de zgomot al motorului scade imediat in mod semnificativ.

Folosirea produsului in motoare noi de la inceput, garanteaza triplarea duratei de viata a acestora. Utilizarea produsului Metabond SPIRIT elimina dificultatile pornirii la rece si ofera protectie fata de lipsa de ulei pe termen scurt sau in cazul pierderii totale a presiunii uleiului.

Pornirea la rece cat si la cald este un moment sensibil in lubrifierea unui motor cu ardere interna. Imediat dupa pornirea
motorului, arborele se roteste pentru scurt timp fara presiune de ulei, prin urmare toate suprafetele de frecare, in special cuzinetii sunt expusi solicitarilor extreme.

Motoarele moderne cu sistem start-stop sunt echipate cu filtru de ulei de reflux, presiunea uleiului este retinuta de pompa de ulei, producand presiunea corespunzatoare imediat dupa pornirea motorului, in asemena motoare este necesara folosirea lubrifiantilor care pot fi pompati cu usurinta in conditii relativ reci. Metabond Spirit protejeaza motoarele autoturismelor echipate cu sistem start-stop impotriva uzurilor provocate de opririle si pornirile dese in traficul urban.

Uleiurile de motor tratate cu Metabond pastreaza calitatile pe o perioada mai lunga, se mareste perioada de schimb ulei, astfel se protejeaza mediul. Baza ester-sintetica impreuna cu cele mai noi aditivi speciali pentru imbunatatirea lubrifierii creste semnificativ durata de viata si performantele uleiurilor de motor.

Aplicatie:

Este recomandat exclusiv pentru motoarele autoturismelor noi si relativ noi pe benzina, diesel si gpl. Contine aditivi specifice uleiurilor de motor destinate autoturismelor echipate cu sistem start-stop. Poate fi amestecat cu orice ulei de motor destinat autoturismelor, in special cu cele sintetice si ester-sintetice.

Aplicatie recomandata, minim 5w40, 5w30, dar cel mai indicat este amestecarea cu uleiurile cu viscozitate 0.

Mod de utilizare:

Inainte de utilizare flaconul trebuie incalzit (se pune in apa calda sau pe radiator), dupa care trebuie agitat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura