Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
3.89
4 stars: Foarte bun
79 pareri

Aparat pentru supraveghere sol 4 in 1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1025 lei Lei
Brand
KC-300
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Aparat pentru supraveghere sol 4 in 1

Cu acest aparat putem masura concomitent temperatura, umiditatea si Ph-ul solului precum si intensitatea luminii solare la nivelul solului.
Acesta este un aparat digital dotat cu o sonda din inox care la un capat este ascutita, iar in capatul opus este montat aparatul propriu-zis prevazut cu un ecran LCD si butoanele pentru deschis/inchis, de comutare de la ph-metru la termometru si higrometru.
Sonda in partea ascutita este prevazuta cu un senzor ce ofera informatii despre solul in care este infipta.
Senzorul pentru determinarea luminozitatii solare se afla in partea superioara a aparatului, deasupra ecranului , pentru o masurare corecta senzorul trebuie indreptat in directia soarelui.
Pentru alimentarea aparatului se foloseste u baterie de 9V sau un acumulator.
Intervalu de masurare a temperaturii este -9 grd.C ... +55 grdC
Umiditatea este afisata in 5 secvente:  foarte uscat (dry+), uscat (dry),  normal(nor), umed (wet) si foarte umed(wet+).
Ph-ul: Sol acid intervalul (3,5; 4,0; 4,5; 5,0; 5,5; 6,0; 6,5), sol neutru intervalul (7,0) sol alcalin intevalul (7,5; 8,0; 8,5; 9,0; HH)
Intensitatea luminozitatii solare este afisata in 9 secvente dupa cum urmeaza: LOW‐ (Slab‐) LOW (Slab) LOW+ (Slab+) NOR‐ (Norm‐) NOR (Norm) NOR+(Norm+)  HGH‐ (Foarte puternic‐) HGH (Foarte puternic) HGH+ (Foarte puternic+)
Pentru o functionare indelungata sonda se va sterge cu o carpa curata si uscata dupa fiecare utilizare.

PRETUL NU CONTINE TVA
Trimite mesaj
Din Gura in Gura