Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mens Technologies
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Echipament retele telecomunicatii  HPNA master coax bridge
100 €
Brand
CAM538M
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
HomePNA 3.1 este prima solutie din noua generatie a standardelor pentru retelele de telecomunicatii, dezvoltata pentru noile aplicatii asa ca IPTV, CATV, Voce, Date etc., care garanteaza o eficienta maxima si stabilitate la abonat.

Tehnologia de acest tip asigura posibilitati suplimentare asa ca garantarea calitatii deservirii (Quality of Service QoS) si este folosita de majoritatea provider-ilor pentru a oferi servicii comerciale "triple play" (video, voce si date).

HomePNA 3.1 foloseste frecvente mai inalte decat cele a tehnoligiilor ADSL, ISDN si telefonie, dar mai joase decat cele folosite la CATV si satelite DVB-S transmise pe cablu coaxial, de aceea Home PNA 3.1 poate coexista cu aceste servicii pe acelasi fir.

HomePNA 3.1 a fost dezvoltat pentru maximizarea functionalitatii cablului coaxial si extinderea posibilitilor retelelor.

Prioritati:

Nu necesita noi cablari;
Functionarea serviciilor deja existente - telefon, fax, DSL, TV satelit, CATV nu vor fi deranjate, aceast lucru se datoreaza faptului ca HomePNA functioneaza pe frecvente diferte pe cablu coaxial.
Noua tehbologie permite transportarea datelor catre abonat cu o viteza de 128Mb/s, asigurind astfel si semnalelor HDTV si analogic SDTV.

Garantarea deservirii QoS, inlatura interferentele din retea cauzate de folosirea tehnoliei Ethernet, acest lucru permite fluxului de date, in timp real, precum IPTV, sa fie transportat la abonat fara intreruperi.
La un master bridge HomePNA pot fi conectati maxim 64 de abonati.

Echipamentele slave(pentru abonat) pot fi plasate la o distanta maxima de 1200 m fata de master bridge.
Sunt folosite divere standard Ethernet, ceea ce permite folosirea cu usurinta a oricarui produs cu Ethernet-port.

Provider-ii pot oferi servicii de telefonie, internet, televiziune analogica si televiziue digitala intr-un singur pachet, prin intermediul echipamentelor HomePNA.
Din Gura in Gura