Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mei Sanaloe Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar pe baza de miere Forever Bee Honey
8286 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Mierea este preparata de albine din nectarul de flori amestecat cu enzime si depozitata in stupi. Nutritionistii considera ca mierea si polenul contin toate substantele vitale necesare organismului.
Mierea distribuita de Forever Living Products este produsa din flori de Aloe Vera si din florile diferitelor specii de cactus: Saguaro, Ocotillo, Cholla, Chaparral, Mesquite, Palo Verde, etc.

Mierea Forever Bee Honey este considerata ca fiind un aliment natural exceptional, cu puritate 100%. Ea contine aproximativ 190 de substante nutritive ca de exemplu: 19 aminoacizi, 33 substante minerale, 11 vitamine, hidrati de carbon, enzime si proteine. Din compozitia ei mentionam: albumine, hidrati de carbon, acid formic, acetic, malic, citric, saruri minerale (fosfati de Calciu), iar dintre oligoelemente: Bor, Fier, Iod, Potasiu, Calciu, Siliciu, Litiu, Magneziu, Mangan, Cupru, Sodiu, Nichel, Staniu, Osmiu, Plumb, Sulf, Titan, Fosfor, Clor, Crom, Zinc.

Mierea ca aliment este prelucrata mai lent de catre organismul uman decat zaharul rafinat din sfecla de zahar. In toata lumea mierea este considerata ca fiind cel mai sanatos indulcitor astfel ca ea este indicata spre a inlocui zaharul in orice reteta culinara.

Trebuie sa se ia in considerare faptul ca indicele de indulcire este de doua ori mai mare decat cel al zaharului.

Efecte: Este hrana celulei nobile (neuronul) si se utilizeaza in echilibrarea metabolismului glucidic neuronal. Din acest motiv, ar trebui sa fie suplimentul nutritiv obligatoriu al tuturor varstelor dar mai ales pentru varstele extreme.

Are efect antiaging (incetineste procesul de imbatranire).

Este indicata chiar si in ameliorarea afectiunilor de mica psihiatrie (nevroze).

Indiferent de varsta creste rezistenta fizica, inlatura oboseala, si datorita proprietatilor sale energetice este indicata la sportivi pentru o recuperare mai rapida dupa efort.

Este indicat in astenie, stari carentiale, convalescente postoperatorii sau dupa boli consumptive si chiar in anorexie.

Are calitati antimicrobiene verificate asupra stafilococului auriu, al salmonella-ei si E.coli.
Poate fi folosit cu succes in ulcer gastric si duodenal, in gastrite hipoacide, in colite, chiar si cea de putrefactie.

Amelioreaza digestia. Are calitati antitusive.
Se foloseste in faringite, laringite, bronsite, etc.
Poate fi utilizat si extern la plagi infectate, arsuri si prurit.

Se consuma in functie de aportul energetic necesar si in functie de varsta, la copii dupa diversificarea alimentara cate o jumatate de lingurita pe zi, dupa varsta de un an cate o lingurita pe zi, la adulti 1-2 linguri pe zi. Administrarea se face si in functie de toleranta. La sportivi este indicata o cantitate crescuta precompetitional, cat si intre reprize.

Utilizare Forever Bee Honey:
1. insomnie;
2. tulburari de somn;
3. perioade de refacere
4. anemii;
5. viroze;
6. perioada cresterii;
7. graviditate;
8. varsta inaintata;
9. tulburarile datorate schimbarii anotimpurilor.

ATENTIE, nu se foloseste pentru a indulci lichide fierbinti, pentru ca o temperatura peste 40C determina degradarea ireversibila a proprietatilor sale curative.

Mod De Administrare Forever Bee Honey:
- poate fi consumata ca atare sau ca indulcitor natural al alimentelor, 1 - 2 lingurite inainte de mese

Continut: 500 g
Din Gura in Gura