Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Megasat Werke Gmbh

Brillantes fernsehen
0049977163567138,

Despre noi

Trimite mesaj
Compania noastra a fost infiintata in anul 2004. Megasat este unul din producatorii de top de produse si accesorii pentru receptia satelit din Germania si Europa. Megasat ofera o gama larga de produse atat pentru acasa cat si pentru timpul liber.

Gama de produse Megasat acopera de la receptoare digitale la module CI, cartele Pay-TV, antene satelit, LNB, distribuitoare de semnal si accesorii de montaj. Solutiile automate si manuale pentru camping, rulote si barci extind linia noastra de produse si asigura divertismentul dumneavoastra in concediu.        

Produse de inalta calitate la un pret corect - Actiunile noastre si relatia noastra cu clientii sunt cruciale pentru succesul nostru. Angajatii nostrii urmeaza zilnic acest Moto, ceea ce garanteaza zilnic satisfactia clientilor nostri.        

Productia certificata ISO9001 a tuturor produselor Megasat ne diferentiaza. Efectuam Audit periodic pentru certificarile noastre. Marca noastra pune valoare pe calitate si siguranta iar pentru asta multe din produsele noastre sunt "Made in Germany". Compania urmareste indeaproape cerintele pietii fapt ce asigura succesul produselor noastra pe piata.
Produse si servicii:
produse pentru acasa cat si pentru camping: receptoare digitale la module CI, cartele Pay-TV, antene satelit, LNB, distribuitoare de semnal si accesorii de montaj
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO9001
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Megasat Werke Gmbh
Persoana de contact: Romania Megasat
Adresa: Industriestr. 4A
Localitate: Niederlauer
Judet: -
Telefon: 0049977163567138
Fax: 0049977163567144