Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Med Intex Srl.

0213201028

Test autoclav Bowie & Dick EC Steam 98

Model:
Ordinul nr. 961/2016
Telefon:
0213201028
Pret:
16.80 lei
 

Detalii produs

Bowie & Dick - Pachet Test de Unica Folosinta
Prezentare pachet: Eicheta exterioara asigura identificarea:
Sterilizator/ Nr. Masina
Data: Indicatorul exterior precizeaza procesarea pachetului.
Pe pachet se specifica: data producerii, data expirarii, lotul, marca CE
Dimensiuni maxime: 12, X 12 X 3 cm

Coala indicatoare din interiorul pachetului este impregnata cu indicator de culoare GALBEN care vireaza in NEGRU/GRI INCHIS dupa testul B&D al aparatului. Pe o parte iar pe cealalta parte cu elemente de identificare a procesului si aparatului.

Caracteristici:
Noul pachet test de unica folosinta Bowie & Dick este un test foarte sensibil folosit pentru evidentierea aerului rezidual periculos sau a gazelor inerte din camera de sterilizare. Aerul rezidual sau gazele inerte pot periclita procesul de sterilizare.

Cerneala indicatoare isi schimba culoarea din Galben in GRI/NEGRU atunci cand este expusa anumitor parametrii de sterilizare. Schimbarea culorii este completa si uniforma.

Pachetul test de unica folosinta Bowie & Dick asigura securitate maxima monitorizarii sterilizarii. Se poate aprecia usor corectitudinea evacuarii aerului precum si asigurarea cantitatii corespunzatoare a aburului (concentratie non-critica a gazelor inerte). Numai sterilizatoarele care lucreaza corect vor putea trece testul Bowie & Dick, atunci cand se foloseste noul pachet test de unica folosinta Bowie & Dick.

Pachetul test de unica folosinta Bowie & Dick nu contine metale grele. Nu are miros, nu are scurgeri si nu este vatamator.

Instructiuni de folosire:
1.Controlul de rutina se incepe printr-un test de vid, urmat de un ciclu de incalzire. Astfel, sterilizatorul este pregatit pentru a incepe testul Bowie & Dick.
2.Se plaseaza pachetul de testare orizontal in treimea de jos a camerei, ex. pe platforma inferioara a sistemului de incarcare sau in zona superioara scurgerii. Numai pachetul test Bowie & Dick trebuie plasat in camera sterilizatorului.
3.Se porneste ciclul test Bowie & Dick la 134C temperatura nominala pentru 3,5 min.( in lipsa programului B&D se ruleaza un ciclu de sterilizare) Pachetul test de unica folosinta trebuie indepartat imediat la sfarsitul ciclului. Se desface pachetul prin rupere pe linia zimtata si se examineaza rezultatul.
4.Pentru a citi rezultatul, se plaseaza coala indicatoare pe o suprafata stralucitoare.
Nota: Nu se plaseaza coala indicatoare in fata unei surse de lumina. Se compara zona exterioara a hartiei cu cea din centru. Evacuarea suficienta a aerului/gazelor inerte va arata o schimbare a culorii uniforme din . Galben  in  Gri/Negru.
Evacuarea insuficienta a aerului/gazelor inerte va conduce la o schimbare neuniforma a culorii indicatoare. In acest caz, se repeta ciclul Bowie & Dick - daca diagnosticul se confirma, trebuie oprit aparatul si chemat producatorul pentru reparatii/intretinere.
5.Pentru documentare, se pastreaza coala indicatoare folosita pentru test la loc intunecos( registrul pentru control).

In conformitate cu urmatoarele Norme:
UNI EN 285:2009 - sterilizatoare cu abur; UNI EN 867-5 Sisteme non-biologice pentru sterilizatoare
UNI EN ISO 17665-1 :2007 - sterilizarea produselor pentru sanatate;
ISO 11140-1  ---  ISO 11140-4

Schimbarea culorii indicatorului din Galben  in  Gri/Negru.
Timp de pastrare: 5 ani.in spatii fara lumina si caldura sau mediu poluat.Nu se pastreaza in contact cu peretii sau podeaua ( sensibil la umiditate si temperatura).Toate materialele folosite corespund standardelor pentru aplicatii medicale
Rezultate reproductibile: pachetele de unica folosinta nu pot fi utilizate intr-un mod diferit sau necorespunzator.
VALABILITATE 02/2021 - IMPORT iTALIA

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Med Intex Srl.
Persoana de contact: Zaharie Constantin
Adresa: Str. Branduselor, Nr.1, Bl. V43, Sector 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0213201028
Telefon mobil: Orange 0741089992 RCS 0213201028 Vodafone 0722646465
Fax: 0213201028

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi