Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

S.c. A & A Medical Vet S.r.l.

021/4991101, 0723708817

Animale exotice

Out of stock
Telefon:
021/4991101
 

Detalii produs

├Än ultimul timp num─ârul iubitorilor de animale exotice s-a ridicat sim┼úitor fie datorit─â ineditului, fie datorit─â faptului c─â unele dintre acestea sunt mai u╚Öor de ├«ngrijit ╚Öi necesit─â spa╚Ťii mai reduse fa╚Ť─â de c─âini ╚Öi pisici. Dar, din p─âcate multe din aceste animalu┼úe fragile sufer─â din cauza ├«ngrijiri neadecvate.

Pentru c─â este mai bine s─â previi dec├ót s─â tratezi, echipa noastr─â v─â poate oferi informa┼úii referitoare la particularit─â┼úile fiec─ârei specii ├«n parte, la modul de via┼ú─â, habitat, alimenta┼úie, ├«ngrijiri speciale ├«n concordan┼ú─â cu mediul natural din care provin ┼či pentru care sunt adaptate. ├Än clinica noastr─â pute┼úi beneficia de consulta┼úii ┼či tratamente pentru animalele exotice efectuate de c─âtre un medic cu competen┼úe ├«n acest domeniu.
V─â rug─âm s─â verifica┼úi programul domnului doctor ┼či s─â face┼úi o programare.
În cadrul clinicii se pot efectua numeroase examene de laborator (ex.micologic, ex. bacteriologic, ex. parazitologic, ex.citologic), hematologie și parametrii biochimici, examen de urină și examen coproparazitologic, ecografie și examen radiologic complet pentru fiecare specie și talie.
Sec╚Ťia de chirurgie dispune de anestezie inhalatorie, iar gama de interven╚Ťii efectuate pentru animalele exotice cuprinde: stomatologie, ortopedie, chirurgie ╚Ťesuturi moi ╚Öi chirurgie oncologic─â.
├Än general, se recomand─â efectuarea unui control medical la un interval de 3 ÔÇô 4 luni pe toat─â durata de via╚Ť─â a animalului, ╚Ötiindu-se c─â aceste animale pot dezvolta patologii diverse f─âr─â manifest─âri clinice evidente, care necesit─â o perioad─â mai lung─â de tratament ╚Öi de cele mai multe ori un prognostic rezervat comparativ cu restul speciilor.
Nu ignora┼úi orice semn de boal─â, ┼čansele de vindecare sunt mult mai mari dac─â ajunge╚Ťi din timp la medicul veterinar.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: S.c. A & A Medical Vet S.r.l.
Persoana de contact: Radulescu Adrian
Adresa: Str. Targu Neamt, Nr. 30, Bl. 715a, Sect. 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021/4991101
Telefon mobil: 0723708817
Website: http://www.medicalvet.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi