Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Medica Farmimpex

Direct din natura
0213514777, 0764312821

Despre noi

Trimite mesaj
Grupul Medica este constituit din trei firme romanesti, cu capital integral privat, ce s-au nascut in urma studierii nevoilor observate pe piata nationala si internationala. Pentru a functiona intr-un mediu eficient, este necesar a avea angajati de valoare, bine pregatiti si informati.

Domeniul in care activeaza Grupul Medica este unul de interes general, promovand difuzarea tratamentelor alternative, ieftine, fara efecte secundare si realizate conform celor mai inalte standarde de calitate, contribuind astfel la ridicarea nivelului de sanatate al populatiei, la cresterea sperantei de viata si la imbunatatirea actului medical in Romania.

Grupul Medica ofera o gama larga de produse si servicii, care se adreseaza unui interval extins de afectiuni si tuturor categoriilor de varsta. Prima firma componenta a acestui grup, Laboratoarele Medica, a luat fiinta in anul 1992, fiind orientata inca de la inceput catre furnizarea unor produse din zona superioara a calitatii in domeniul produselor naturale (Certificare ISO 9002) si stabilind modalitati de furnizare extrem de avantajoase pentru proprii clienti.

Firmele care s-au alaturat ulterior Grupului Medica au pastrat aceeasi filozofie de afaceri, urmarind atingerea celor mai ridicate standarde calitative si incercand diversificarea cat mai mare a gamei de produse si a adresabilitatii acestora. La baza succesului Grupului Medica se afla produsele inventate, patentate si premiate ale Dr. Ionut Moraru, Presedintele Grupului Medica. (Budapesta, Bruxelles, Geneva, etc. 1999, 2000, 2001, 2002)

Obiectivele primordiale ale Grupului Medica sunt promovarea unor produse la preturi accesibile, insotite de servicii adecvate de calitate superioara. Punctele tari ale firmei se constituie din experienta si potentialul creativ al angajatilor si conducerii acesteia, profesionalismul acestora si urmarirea continua a satisfacerii cerintelor clientilor in conditiile cele mai avantajoase pentru acestia.
Produse si servicii:
suplimente naturale
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
51-100
Certificate:
acreditat de catre RENAR
Anul infiintarii:
1992

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Medica Farmimpex
Persoana de contact: Ciobotariu Cristian
Adresa: Str. Frasinului, Nr. 11
Localitate: Otopeni
Judet: Ilfov
Telefon: 0213514777
Telefon mobil: 0764312821
Fax: 0213514778
Website: http://pro-natura.ro