Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Consultanta divort, partaj si pensie alimentara in trei ore
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Acest lucru a fost posibil prin mediere in cadrul unei sedinte care a avut loc la biroul mediatorului Ion-Constantin Fotea din Deva.

Partile in conflict s-au prezentat impreuna la mediator pentru a parcurge fiecare etapa in parte privitoare la desfacerea casatoriei si celelalte aspecte ulterioare acesteia.

In timpul sedintei de mediere partile au decis impreuna cu privire la desfacerea casatoriei, numele care va fi purtat de catre fosta sotie in urma divortului, suma care va fi platita ca si pensie alimentara de catre celalalt parinte, impartirea bunurilor dobandite de catre soti in timpul casatoriei, si aspecte legate de calatoria copilului in strainatate insotit de catre parintele la care acesta va locui.

Toate aceste aspecte au fost dezbatute in cadrul unei sedinte de mediere care a durat trei ore. La sfarsitul medierii partile au incheiat un acord pe care il vor prezenta instantei de judcata solicitand acesteia sa ia act de acordul lor expres si sa pronunte o sentinta in baza acordului de la mediator.

http://www.mesagerulhunedorean.ro/divort-partaj-si-pensie-alimentara-stabilite-in-trei-ore
Articolul poate fi citit si salvat de aici
Din Gura in Gura