Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Media Connect Srl

Bestsolutions for yourbusiness
0744900699,

Despre noi

Trimite mesaj
Cu sediul central in Veresti, Nr 807, Media Connect ofera servicii de depanare si intretinere sisteme IT&C, servind atat sectorului privat cat si institutiilor publice.

Implementare retele si magistrale de date, circuite tv inchise supraveghere si control, instalatii electrice. Media Connect aduce o abordare proaspata si inovatoare pentru serviciile oferite.

Scopul nostru este de a depasi asteptarile fiecarui client prin oferirea de servicii cu flexibilitate crescuta, optimizand astfel functionalitatea sistemului si imbunatatirea eficientei in functionare.

In calitate de experti in sisteme informatice, electrice , supraveghere si control, ne implicam activ in fiecare etapa incepand de la consultanta in alegerea sistemelor, punerea in aplicare a solutiilor pana la suportul tehnic in timpul functionarii.

Aptitudinile noastre extinse cuprind toate aspectele legate de proiectarea, elaborarea de specificatii functionale pentru aprobare, punerea in aplicare, functionarea si dezvoltarea resurselor umane pentru nevoile specifice ale clientului.

In scopul de a satisface nevoile individuale ale clientilor, Media Connect sustine o gama larga de calificari. Bazandu-ne pe cunostintele noastre vaste va putem propune sisteme personalizate.

Mai mult de atat, experienta noastra functionala si tehnica este in continua expansiune pentru a ajuta clientii cu punerea in aplicare a celor mai eficiente sisteme care sa contibuie cu succes la dezvoltarea afacerilor.

Experienta noastra functionala si tehnica cuplata cu cunostintele extinse din domeniu face ca Media Connect sa fie alegerea ideala pentru furnizarea de servicii.
Produse si servicii:
retele de date/voce, montaj si intretinere, sisteme de alarma, acces, supraveghere, antiincendiu, instaltii electrice si automatizari, depanare tehnica de calcul
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Media Connect Srl
Persoana de contact: Colbea Fanica
Adresa: Corocaiesti, Nr 807
Localitate: Veresti
Judet: Suceava
Telefon: 0744900699
Fax: 0330814010
Website: http://www.mediaconnect.ro