Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Mdl Business Protection

0334805510, 0740836807

Instalatii sanitare si termice

Businessprotection(bp)
Model:
Businessprotection(bp)
Out of stock
Telefon:
0334805510
Pret:
24000 lei
 

Detalii produs

Societatea comercializeaza si monteaza  centrale termice gaz/ lemn/ peleti/ electrice, boilere electrice/ lemn/ termo, seminee, termocamine, incalzire prin pardoseala, panouri solare, etc.

         Termocaminele imbina functionarea unei central pe lemn cu avantajul esthetic al unui semineu, constituind Solutia ideala pentru cei care, nu vor sa renunte la confortul dorit si personalizat.
Acest produs va ofera maxima economie si functionalitate combinata cu calitatea si valoarea estetica facand astfel din acest produs un obiect care uneste totodata clasicul si modernul intr-un ambient relaxant si calduros.

         Termocaminele nu sunt tot una cu semineele. Cele mai multe persoane confunda cele doua produse fara a sti  ca un termocamin se apropie mai aproape de o termocentrala, produsul putand incalzi si spatii de 350 mp spre deosebire de un semineu care are capacitatea de a incalzi suprafete cu mult mai mici si nu pot oferi produsul apa calda, neavand in dotarea lor serpentina interschimbabila pentru productia de apa sanitara.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Mdl Business Protection
Persoana de contact: T. L. Cihodaru
Adresa: Costache Negri
Localitate: Bacau
Judet: Bacau
Telefon: 0334805510
Telefon mobil: 0740836807
Fax: -

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi