Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MCA Grup
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Usi de garaj sectionale
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Usile de garaj sectionale sunt preferate pentru sistemul de functionare facil, izolatia termica si fonica foarte buna, siguranta in exploatare si durata indelungata de utilizare.

Datorita mai multor posibilitati de configurare a sistemului de culisare precum si a confectionarii personalizate pentru fiecare usa se pot obtine cele mai bune solutii pentru spatiul util de acces in garaj.


Sistemul de culisare permite, datorita arcurilor de torsiune pentru compensarea greutatii, deschiderea usii in partea superioara a garajului oferind astfel spatiu liber in totalitate in zona de activitate. Balamalele reglabile si rolele cu rulmenti sunt folosite pentru o actionare silentioasa si usoara chiar si in varianta de actionare manuala.

Usa de garaj sectionala poate fi actionata manual sau automat cu telecomanda. In caz de urgenta se poate face trecerea din modul de lucru automat in cel manual.

La confectionarea usii se folosesc panouri tip sandwich, termoizolante, din otel vopsit in camp electrostatic si umplute cu spuma poliuretanica.

Grosimea panourilor este de 40 mm, in doua variante de inaltime, 500 mm si 610 mm, permitand astfel configurarea usii in functie de inaltimea necesara.

Coeficientul de transfer termic al panourilor este de 0,49 Watt/m2*K iar prin utilizarea chederelor EPDM pe intreg conturul usii precum si la imbinarea panourilor se ajunge la un coeficient de transfer termic pentru usa instalata de 1,6 Watt/m2*K.

Modelul panourilor poate fi de tip “linii”, “casetat” sau “neted” iar variantele de culori existente in stoc sunt alb, maro, imitatie stejar auriu, nuc sau mahon, si, la cerere, in orice culoare din gama RAL.

Usile de garaj MCA respecta standardele europene ridicate de calitate si siguranta in exploatare. Dispozitivul de siguranta In cazul ruperii arcurilor si caderii usii impreuna cu panourile cu forma speciala impotriva prinderii degetelor la imbinari garanteaza utilizatorului o intrebuintare sigura.

In varianta de actionare automata se adauga protectia motorului la intalnirea obstacolelor (in situatia in care usa intalneste un obstacol in faza de coborare, motorul se opreste si se intoarce inapoi) si fotocelulele (in faza de coborare motorul verifica continuitatea sistemului de bariere in infrarosu pozitionat in partea de jos a usii, pe toata lungimea acesteia, oprindu-se in eventualitatea prezentei unor obiecte sau persoane in spatiul de actionare a usii).

Optional, usile pot fi echipate cu ferestre incastrate din plastic negru cu geam dublu din plexiglas (640 mm x 380 mm, latime x inaltime), usa pietonala incorporata (850 mm x 2000 mm, latime x inaltime), yala blocare sau deblocator exterior pentru varianta de actionare automata (este necesar pentru trecerea in modul de lucru manual in situatia constructiva in care accesul se face exclusiv prin usa de garaj).
Din Gura in Gura