Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mbv Insolv
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Spatiu de productie in industria textila
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Proprietatea imobiliara, apartinand lui S.C. TRICOTTON S.A. Panciu, este constituita din suprafata totala de teren de 36.119 m.p. si suprafata utila construita de 18.585 m.p.
Activele sunt plasate in orasul Panciu, pe teren plat, bun pentru constructii, sistematizat, cu acces direct din artera principala de circulatie.
Amplasamentul respectiv permite accesul direct la retelele publice de utilitati precum: energie electrica, apa, canalizare, telefonie, etc.
Imobilele respective sunt amplasate pe o artera sistematizata cu destinatie in general de spatii pentru industrie, depozite, prestari de servicii, productie, etc.
Toata proprietatea imobiliara are in prezent destinatia de spatiu de productie in industria usoara si de depozitare a orice fel de produse si materiale, in incaperi inchise.

Amplasamentul are atributul situarii intr-o zona cu acces facil (pietonal, CFR, auto), iar caracteristicile sale si gradul de conformare ii confera o pozitie importanta in peisajul arhitectonic si de interes imobiliar in zona localitatii Panciu.
In ansamblu, imobilele nu sunt influientate de factori in masura de a le afecta functionalitatea si de a crea impedimente in desfasurarea activitatilor din cadrul spatiilor sale interiore/exterioare.
Amplasamentul are toate utilitatile necesare bunei functionari, beneficiind de intregul pachet de dotari tehnoco-edilitare. Posibilitatile de parcare auto sunt asigurate in parcarea amenajata pentru mai multe autovehicule atat exterior curtii cat si in cadrul interior a proprietatii.

informatii suplimentare gasiti la adresa:
http://www.mbv-insolv.ro/index.php?scop=activ&id_activ=1
Din Gura in Gura