Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Descriere
Maghiranul are un miros foarte intens si gust condimentat, usor iute si foarte aromat. Aroma maghiranului combina note de pin cu accente citrice, rezultand un gust proaspat.

In bucatariile in care este folosit, in cele germanice, orlandeze, ungureasca, etc., maghiranul este regasit in gulasuri, mancaruri cu mazare sau fasole alba, supa de cartofi, retete cu varza acra, carne de berbec si porc, vanat, etc.

Maghiranul se mai foloseste pentru aromarea salatelor, mancarurilor de legume, mancarurilor cu branza, perisoarelor sau cartofilor copti.

Maghiranul se foloseste atat proaspat cat si uscat. In procesul de gatire se imprieteneste bine, la gatit sau in marinate, cu celelalte condimente asociate vanatului: cimbru, dafin si ienupar.

Maghiranul se adauga in mancare in partea finala a procesului de preparare, cu putin timp inainte de a fi gata mancarea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura