Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

A.c.s. May- Day Sport Buc

0216293296,

Despre noi

Trimite mesaj
Ca oricare lucru facut pe pamantul acesta si clubul nostru are o poveste. Clubul s-a nascut in data de 15.09.2001 dintr-o cearta a doi tineri de 20 respectiv 21 ani .

Era in Septembrie 2001 cand cei doi tineri erau in cautarea unui loc de munca in ceea ce facusera toata viata si toata copilaria lor si anume in sport. Si cum intre anii 1990 – 2000 nu s-a facut nimic pentru sport, cine sa-i angajeze ? Erau in anul I la facultatea de sport , nu aveau experienta, nu aveau multe cunostiinte in sport, nu aveau legaturi cu mai marii sportului pentru a cere ajutor cuiva, nu aveau o baza materiala, nu aveau o baza sportiva pentru a incepe sa lucreze in sport.

Cei doi tineri au muncit pe unde au apucat o perioada de timp pentru a strange niste bani, pe care i-au folosit in cumpararea a 4 - 5 mingii de fotbal .

In Octombrie 2001 a luat fiinta prima echipa de fotbal a clubului care avea sa se numeasca A.C. S. May-Day Sport Bucuresti
In Noiembrie 2001 a luat fiinta sectia de tenis unde primii copii au facut cunostiinta cu abc-ul tenisului
In 03.03.2002 ia fiinta Asociatia Club Sportiv May-Day Sport Bucuresti cu acte in regula.
Cei doi tineri initiatori ai acestui proiect, din placere, dar si din necesitatile si cerintele clubului au terminat facultatea de sport si au urmat cursurile unui masterat in managementul sportiv.

In 01.04.2008 aceasta formula de club cu o echipa de fotbal si o grupa de tenis a fost imbunatatita si in urma unui plan bine pus la punct si indelung studiat clubul s-a extins in tot orasul.
Produse si servicii:
fotbal-tenis copii si juniori
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: A.c.s. May- Day Sport Buc
Persoana de contact: Day May
Adresa: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0216293296