Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Maxjonel Srl

0249451311, 0757101819

Despre noi

Trimite mesaj
SC Maxjonel SRL este o societate infiintata in anul 2007 ce are ca principal obiect de activitate furnizarea de scule si utilaje profesionale pentru pardoseli betonate industrieale, sape de egalizare, rampe antiderapante, tencuieli si zidarie.
Colaboram cu firme de traditie in domeniul utilajelor si uneltelor constructii precum: Barikell, Sigma, Kapriol, Turbosol, Imer, etc.
Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie pentru a va oferi suportul informational de care aveti nevoie in alegere utilajelor si uneltelor specifice lucrarilor pe care le desfasurati.

Societatea Maxjonel Srl comercializeaza si inchiriaza utilaje constructii, panouri si accesori cofraje, popi metalici, schela metalica, unelte pardoseli - motocompresoare Kaeser, pompe sapa Turbosol, Imer, Putzmeister, elicoptere finisare sapa Barikell, masini taiat beton-asflat, masini sablat, etc
Produse si servicii:
utilaje constructii, fibra polipropilena, piese schimb pompe turnari sapa, motocompresoare, consumabile pompe turnare sapa si elicoptere de slefuire
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Maxjonel Srl
Persoana de contact: Popescu Ionel
Adresa: Fratii Buzesti, 76A
Localitate: Bals
Judet: Olt
Telefon: 0249451311
Telefon mobil: 0757101819
Website: http://www.maxjonel.ro