Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Optimizare conversii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Optimizare conversii
Out Of stock
Descriere
Echipa noastra de la MaximMedia ofera cele mai bune servicii de pe piata in materie de Optimizare conversii. Avem o experienta vasta, am colaborat cu zeci de clienti din diferite domenii de activitate. Toate proiectele noastre sunt personalizate dupa cerintele clientilor.

Echipa noastra va ofera solutii inovative pentru Optimizarea Conversiilor si Maximizarea Profitului. De la site-uri web simple pana la platforme E-Commerce, scopul nostru este sa va ajutam sa obtineti cat mai multe conversii!

Call To Action (CTA)
CTA sau Call to Action este un buton principal, link sau alt element de interfata, imagine sau graphic, care indeamna utilizatorul spre o actiune sau spre o conversie. Un buton „Cumpara Acum” colorat, sau o imagine cu „Inregistreaza-te”, un camp de subscriere mail, „Descarca acum” de pe un site web, sunt apeluri catre diferite actiuni. Este o strategie de marketing necesara pentru productivitate si conversii mai bune.

A / B Testing
A / B Testing este o metoda cantitativa de testare. Se poate modifica un singur element. Spre exemplu, se masoara cate conversii a adus butonul rosu si cel verde, cu ajutorul A / B Testing. In testarea A / B doar un singur lucru este testat la un moment dat.

Testare de Variatii (MVT)
Reprezinta testarea mai multor variante de elemente diferite de pe pagina, in diverse combinatii pentru a determina elementele cu cele mai bune performante si utilizari. De exemplu, modificarea unor elemente cheie: background, culori butoane de actiune, imagini grafice, font si alte elemente pentru o conversie mai buna.

Ne puteti contacta pentru a beneficia de o sedinta gratuita de consultanta si de o oferta personalizata.

Telefon: 0773 866 797 | 0725 166 192
Facebook: https://www.facebook.com/MaximMediaAdvertising/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura