Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Organizare evenimente

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Echipa noastra de la MaximMedia ofera cele mai bune servicii de pe piata in materie de Organizarea evenimentelor. Avem o experienta vasta, am colaborat cu zeci de clienti din diferite domenii de activitate. Toate proiectele noastre sunt personalizate dupa cerintele clientilor.

Maxim Media Advertising & Events Group ofera clientilor posibilitatea colaborarii sau organizarii de evenimente. Organizarea evenimentelor presupune stabilirea bugetului pentru eveniment, stabilirea datei cand se va desfasura, selectarea si rezervarea unei locatii pentru eveniment, obtinerea autorizatiilor necesare, coordonarea transportului si a parcarii. In functie de natura evenimentului, organizarea poate sa includa: elaborarea unei teme sau concept al evenimentului, stabilirea decorului si a elementelor de entertainment, coordonarea completa cu locatia aleas, costuri (electricitate si alte utilitati), aranjamente si decor, mese, scaune, echipe de suport si securitate, catering, elemente de signalistica, parcare, curatenie.

In cazul in care devenim parteneri ai evenimentului, echipa noastra realizeaza identitatea vizuala a evenimentului si promovarea lui pe mediul online in functie de mediul online de promovare: Publicitate Online, (Televiziune sau Radio), sms marketing. Putem dezvolta identitatea vizuala a evenimentului ( design grafic pentru promovarea offline dar si online, inclusiv realizarea spotului pentru T.V sau Radio ). Punem bazele promovarii de success a evenimentului pe toate canale de promovare (offline si online ). Prin crearea identitatii vizuale ne referim la crearea design-ului grafic pentru materialele promotionale dedicate evenimentului dar si posibilitatea de executie a materialelor de publicitate destinate evenimentului (carti de vizita, cataloage, brosuri, flyere, bannere, mash-uri, roll-up-uri, pop-up-uri si display-uri, invitatii, afise, pixuri, magneti, agende, ecusoane si alte materiale dedicate pentru eveniment).

Echipa Maxim Media Advertising & Events Group se implica in organizarea si dezvoltarea urmatoarelor genuri de evenimente:
-Evenimente Corporate (Simpozioane, Activitati de Team-Building, Aniversari de Companii, Lansari de Produse sau Servicii Noi)
-Seminarii si Workshop-uri
-Conferinte de Presa, Congrese
-Petreceri Tematice, Petreceri Revelion
-Receptii si Dineuri
-Concerte, Baluri, Turnee Aniversare
-Petreceri Tematice, Petreceri Revelion
-Expozitii Artistice, Auto - Moto
-Evenimente Private
-Prezentari de Moda
-Evenimente Sportive

Ne puteti contacta pentru a beneficia de o sedinta gratuita de consultanta si de o oferta personalizata.

Telefon:0773 866 797 | 0725 166 192
Facebook: https://www.facebook.com/MaximMediaAdvertising/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura