Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Poarta autoportanta rezidentiala din fier forjat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Rezidential
Out Of stock
Descriere
Din popor se spune ca haina face pe om. Adaptand aceasta vorba populara la ceea ce facem noi, putem spune ca gardul si poarta dau o nota distincta si distinsa cladirii ce o imprejmuiesc.

Iar din dorinta de a satisface aceasta necesitate, Tehno Din SRL vine in intampinarea clientilor, cu o varietate de idei si solutii pentru imprejmuirea locuintei.

Poarta autoportanta are marele avantaj ca poate fi montata pe suprafete inclinate, acolo unde sistemele de porti clasice nu se potrivesc.

Un alt mare avantaj al portii autoportante (poarta in consola) este acela ca datorita felului in care acest tip de poarta se deschide, paralel cu gardul, spatiul ocupat de aceasta este minim, astfel ramanand mai mult loc in interiorul curtii.

Tot la avantaje putem trece si riscul complet eliminat al deraierii portii (acest lucru datorandu-se lipsei totale de sina incastrata in sol), riscul complet eliminat (datorita pozitiei suspendate) de a rugini sina din cauza acumularilor de apa sau de a ingheta in perioada iernii, poarta functionand optim in orice anotimp.

Ca si arhitectura, portile autoportante pot fi realizate sub o multitudine de forme sau modele, din fier sau fier forjat, cu profile rectangulare sau dreptunghiulare, din teava sau pline, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Pentru oferte de pret, contactati-ne si oferiti-ne toate detaliile despre tipul lucrarii, dimensiunile si materialele dorite.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura