Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Matemar Comimpex S.r.l.

0744399429, 0742925042

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 1993, Matemar Comimpex S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Cluj-napoca, judetul Cluj.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de muraturi - castraveti, gogosari, ardei, conopida, ardei iuti, asortate, varza simpla, taiata, capatana. Compania are un efectiv de 7 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.    

Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse    si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Matemar Comimpex S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra .

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
muraturi - castraveti,  ardei pentru umplut, ardei cu varza, gogosari cu varza, gogosari felii,  conopida, ardei iuti, salata asortata, varza taiata, varza capatana, sfecla rosie, hrean in otet
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
haccp
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Matemar Comimpex S.r.l.
Persoana de contact: Sukosd Karoly
Adresa: Str Rosiori, Nr. 36
Localitate: Cluj-Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0744399429
Telefon mobil: 0742925042