Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Magyar Aramszolgaltato Srl Budapesta Sucursala Oradea

Energie pentru compania dvs
0359 417 151, 0359 417 131, 0756 998 695

Despre noi

Trimite mesaj
Un nou furnizor de energie pe piaţa românească

Societatea noastr─â, M├üSZ Srl. este un furnizor nou pe pia┼úa energetic─â rom├óneasc─â. M├üSZ Srl. este o societate comercial─â dinamic─â, cu experien╚Ť─â, ce activeaz─â pe pia┼úa energetic─â interna┼úional─â, capabil─â s─â v─â ofere un sprijin eficient ├«n fructificarea cu riscuri minime a oportunit─â╚Ťilor ┼či avantajelor oferite de liberalizarea pie┼úei de energie din Rom├ónia.

Obiectivul nostru este furnizarea c─âtre clien┼úii no┼čtri, a energiei electrice ╚Öi a serviciilor energetice de ├«nalt─â calitate la pre┼úuri competitive, contribuind astfel la atingerea succeselor lor ├«n calitate de un partener de ├«ncredere ╚Öi profesionist.

Experienţă Europeană

M├üSZ Srl. este filiala societ─â┼úii Magyar ├üramszolg├íltat├│ Kft. [Societatea Maghiar─â de Furnizare de Energie Electric─â Srl.] din Ungaria, al c─ârei obiectiv este alimentarea cu energie electric─â a ├«ntreprinderilor ┼či a societ─â┼úilor comerciale din Rom├ónia, oferind partenerilor s─âi pre┼úuri competitive, tarife individuale ┼či un management personalizat al clien┼úilor prin experien┼úa sa c├ó┼čtigat─â ├«n estul ┼či centrul Europei, precum ┼či realizarea proiectelor de eficientizare energetic─â ├«n vederea asigur─ârii unei utiliz─âri c├ót mai economice a energiei electrice de c─âtre consumatori.

Beneficiind de experien╚Ťa ╚Öi cuno┼čtin┼úele ac┼úionarilor germani, societ─â┼úile mam─â ale Magyar ├üramszolg├íltat├│ Kft., ELM┼░ (Electrocentrale Budapesta) ┼či ├ëM├üSZ (Furnizor de Energie pentru Ungaria de Nord), joac─â un rol important ├«n domeniul furniz─ârii de energie electric─â din Ungaria. Cu un trecut secular, grupul de societ─â┼úi ELM┼░-├ëM├üSZ-M├üSZ este unul dintre grupurile cu cea mai mare putere economic─â din Ungaria. Ocup─â un loc frunta┼č at├ót ├«n ierarhia anual─â Top 200 a ├«ntreprinderilor din Ungaria, c├ót ┼či pe lista Top 10 a societ─â┼úilor energetice maghiare. Exercit├ónd un rol de lider ├«n estul ╚Öi centrul Europei, obiectivul nostru este dezvoltarea ├«n continuare a leg─âturilor ╚Öi a parteneriatelor existente, respectiv cl─âdirea de noi parteneriate prin stabilirea unor rela┼úii comerciale noi pe pia┼úa energetic─â din Rom├ónia.

Baza stabil─â a activit─â┼úii noastre este asigurat─â at├ót de societ─â┼úile mam─â, at├ót de devotate calit─â┼úii, c├ót ┼či de concernele energetice germane RWE ┼či EnBW ce dispun de o experien┼ú─â bogat─â, de mai multe decenii, ├«n domeniul comer┼úului energetic European.

Istoria societ─â┼úii RWE se ├«ntinde pe mai mult de 100 de ani. ├Än aceast─â perioad─â societatea a devenit, dintr-un prestator local de energie, un concern de talie interna┼úional─â. RWE este unul din cei mai mari cinci furnizori de utilit─â┼úi publice din Europa. Joac─â un rol activ pe pia┼úa de curent electric ┼či gaz, at├ót ├«n privin┼úa produc╚Ťiei ┼či distribu╚Ťiei, c├ót ┼či a valorific─ârii ┼či comercializ─ârii. Acest model comercial integrat creaz─â premizele unei dezvolt─âri bazate pe un necesar de energie mereu ├«n cre┼čtere. Cei 63.000 de angaja┼úi ai concernului aprovizioneaz─â cu energie electric─â peste 20 de milioane de consumatori ┼či alte peste 10 milioane cu gaz.

Obiective clare

Obiectivele grupului sunt clare. Oferind servicii inovative, tarife avantajoase ┼či un comportament comercial loial ┼či responsabil, inten┼úion─âm s─â deservim, pe termen lung, devotamentul ┼či mul╚Ťumirea clien┼úilor no┼čtri.

├Än competi╚Ťie pe pia┼ú─â

Prin ├«ncheierea procesului de liberalizare a pie┼úei, asem─ân─âtor celorlalte state ale Uniunii Europene ┼či ├«n Rom├ónia fiecare client ├«┼či poate alege ├«n mod liber furnizorul de energie electric─â.

De la formarea pieţei energetice libere europene, Grupul nostru s-a adaptat în mod flexibil cerinţelor clienţilor, oferind numeroase pachete tarifare. Toate eforturile noastre sunt îndreptate către obiectivul nostru primordial: disponibilitatea în orice clipă a energiei electrice, la cel mai avantajos preţ posibil.
Produse si servicii:
energie electrica, carbune-lignit
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Magyar Aramszolgaltato Srl Budapesta Sucursala Oradea
Persoana de contact: - -
Adresa: Str Independentei Nr 24, etaj 1, birou 33
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Telefon: 0359 417 151, 0359 417 131
Telefon mobil: 0756 998 695
Fax: 0359 424 302
Website: http://www.masz.ro