Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Marti Service Group S.r.l.

Garantia calitatii apei
0747/271751, 0722/690521

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 2004, Marti Service Group S.R.L. este situata in Bucuresti.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza montaj instalatii si echipamente de tratare apei curente, import si distributie pompe, filtre de apa. Compania are un efectiv de 2 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Marti Service Group S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

Principala preocupare a companiei Marti Service Group S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
echipamente de filtrare si tratare apei din put sau alimentare curenta, import si distributie filtre de apa profesionale
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Marti Service Group S.r.l.
Persoana de contact: Martinescu Daniel
Adresa: Str Paul Greceanu, Sect. 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0747/271751
Telefon mobil: 0722/690521
Fax: 021/2103978
Website: http://www.apafiltrata.ro