Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Exclusive Stone Srl

0734 309077, 0768838874

Despre noi

Trimite mesaj
Comercializam la comanda toate tipurile si modelele de marmura, granit, travertin si onix existente pe piata (placi sau sub forma de lastre), monumente funerare la cele mai avantajoase preturi.

Executam la comanda monumente funerare, statuete, seminee, fantani arteziene, glafuri pentru geamuri (interior si exterior), blaturi bucatarie, mozaic, placari orizontale si verticale, placari scari,slefuire marmura veche (deteriorata), aproape orice produs cerut de catre client.

Firma detine colaboratori aproape in toata tara, deci puteti lansa o comanda aproape de oriunde de pe teritoriul romaniei. Nu ezitati sa ne contactati si veti primi in cel mai scurt timp o oferta de pret pentru ceea ce doriti sa comandati, urmand ca un agent de vanzari sa vina la dvs. pentru efectuarea masuratorilor aferente lucrarii si cu mostre.

Firma detine echipe specializate in MONTAJUL de marmura, granit, travertin, piatra naturala,monumente funerare, etc.

Executam lucrari in toata tara: placari monumente funerare,placari verticale si orizontale, trepte (scara), glafuri (pervaze) ferestre interior si exterior, modele din marmura, blaturi pentru bucatarie si baie, balustrade, balustrii, glafuri, etc.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul pietrei naturale, garantam cele mai bune rezultate la cele mai bune preturi de pe piata. Oferim consultanta si solutii profesionale.

Timpul de livrare pentru placi, glafuri,trepte, blaturi, este cuprins intre 2-10 zile iar pentru monumentele funerare de maxim 3 saptamani pentru orice model.

Va oferim produse din marmura, granit si travertin de inalta calitate.
Produse si servicii:
monumente funerare. marmura, granit, travertin si onix, seminee, scari, trepte, blaturi bucatarie si baie, glafuri ferestre, sculpturi granit si marmura, statuete marmura sau granit, busturi
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Exclusive Stone Srl
Persoana de contact: Ing. Radu Mircea
Adresa: Strada Drags Voda, Nr. 75, Sector 2, Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0734 309077
Telefon mobil: 0768838874
Website: http://www.granit-marmura.net, http://www.exclusiv-marmura.ro, http://https://www.cruci-monumentefunera...