Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Marlex Impex Srl

0264 412927,

Despre noi

Trimite mesaj
Marlex Impex Srl
Cu experienta celor peste 20 ani de activitate, putem spune ca suntem profesionistii de care aveti nevoie atunci cand doriti sa amenajati magazinul, depozitul sau biroul dumneavoastra.

Oferim clientilor nostri solutii complete de amenajare pentru o gama diversificata de tipuri de magazine sau raioane specializate: neutre alimentare, vinuri, legume fructe, panificatie, vracuri, magazine specializate de electronice, electrocasnice, textile incaltaminte, metalo-chimice, tip brico, home-deco, DIY.

Suntem producatori de mobilier specific executat din PAL melaminat, lemn, sticla si metal (de exemplu: rafturi de legume fructe, rafturi de panificatie, rafturi de vin, rafturi de vracuri, mese, tejghele si vitrine de prezentare, info-desk, POS).

Producem, de asemenea, mobilier pentru birouri, hoteluri si restaurante.

Cele mai noi servicii care le punem la dispozitia clientilor nostri sunt cele de vopsire MDF. MDF-ul vopsit este in trend in momentul de fata in materie de mobilier, deoarece exista posibilitatea de a realiza un numar foarte mare de culori si de finisaje. Se poate crea mobila cu design modern, captivant sau mobila cu design clasic realizata cu fronturi frezate in diverse moduri.
Produse si servicii:
rafturi metalice pentru magazine alimentare si nealimentare, rafturi si vitrine pentru produse de panificatie/ patiserie, legume-fructe, rafturi pentru vin, cosuri, mese casa marcat, mobilier birou
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO 9001-2008
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Marlex Impex Srl
Persoana de contact: Impex Marlex
Adresa: Str. Orastiei, Nr. 10
Localitate: Cluj Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0264 412927
Fax: 0371 605721
Website: http://www.marlex.ro