Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Gelato Italiano.ro

0740936960, 0735852507

Despre noi

Trimite mesaj
Buna ziua,

Numele meu este Pete Alexandru, directorul firmei Jon&Pet Srl, unic distribuitor in Romania, al inghetatei Gelato Italiano. (www.gelatoitaliano.eu)

Produsele Gelato Italiano isi mentin calitatile excelente de 20 de ani. Aceste produse sunt preparate din lapte si oua, isi mentin termenul de valabilitate 16 luni.

In anul 2008 am inceput sa distribuim 3 grupuri de produse in Romania:
- deserturile de inghetata sunt unice pe piata romana, pentru ca, aromele si ambalajele sunt mai speciale. Arome: tiramisu, cocos, lemon sorbet, ananas, iaurt cu visine, vanilie cu caramel, bacio ciocolata, parfeuri si altele. Aceste deserturi sunt ambalate si servite in coaja de lamaie, coaja de cocos, coaja de ananas iar unele sunt ambalate si servite in ulcici ceramice pe care clientii ulterior le pot pastra. Din experienta personala, acestea se pot vinde foarte bine in restorante, pizzeri, hoteluri, la nunti si in alte locuri selecte.

- langa cornet, si inghetata pe bat promovam torturi familiare in 7 arome: vals ciocolata, agris lamaie, padurea neagra, capsuni de padure, fistic, papanas cu prune, alune de aur(a castigat medalia de aur in concursuri de inghetata) in cutii de 900 ml. (A fost cea mai bine vanduta in sezonul trecut).Ocupam si inghetata update, dietetic (fara zahar) 1000 ml. Aceste produse oferim ABCurilor.

- inghetatele pentru glob ambalam in doua marimi. 3250 ml sunt decorate, din care ies 60 de globuri. 2300 ml marimea este exact jumatatea lungimii celui amintit, din aceasta ies 40 de globuri, deoarece este mai adanca.

Consider ca este un avantaj pentru ca putem expune in vitrine de doua ori mai multe arome in aceasi timp. Produsele pentru globuri recomandam in stranduri si locuri aglomerate.

Dupa cum vedeti promovam produse speciale. Cautam parteneri de colaborare cu care dorim ca pe viitor sa avem o colaborare fructuoasa pentru ambele parti.

Suntem dispusi sa dam reduceri partenerilor care au activitati mari.

In cazul in care sunteti interesat de produsele noastre, vom discuta despre partea financiara.

Cu stima,

Pete Alexandru
gelatoitaliano.ro@gmail.com

Tel: 0740 936 960; 0735852507
Produse si servicii:
fabricare traditionala de manufactura inghetata italiana pe piata gastro
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2009

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Gelato Italiano.ro
Persoana de contact: Pete Alexandru
Adresa: Dr. Prof. Ioan Cantacuzino, Nr. 34
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Telefon: 0740936960
Telefon mobil: 0735852507
Website: http://www.gelatoitaliano.ro