Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Marketscope

031 8222282, 031 8220019,

Despre noi

Trimite mesaj
Marketscope a fost infiintata in anul 2001 de o echipa entuziasta de profesionisti cu o experienta solida in cercetari de marketing si consultanta.

Atitudinea profesionista si abordarea flexibilila si dedicata a angajatilor nostri au contribuit la succesul companiei in ultimii ani, facand din marketscope o companie de studii de piata si consultanta cu o crestere rapida si cu planuri ambitioase.

In acest moment, marketscope este companie cu servicii complete de cercetare de piata si consultanta in marketing, dedicata facilitarii deciziilor de marketing si de investitii in Romania ale clientilor nostri din diferite sectoare (atat jucatori consacrati pe piata din Romania cat si investitori/jucatori noi).

Intelegerea in profunzime a dinamicii pietelor ne permite sa combinam in mod eficient cunostintele noastre cu tehnici inovative de cercetare de piata si consultanta pentru a putea realiza proiecte complexe axate pe tematici si piete dificile.

Angajatii nostrii se bazeaza pe avantajele muncii in echipa si mentin o relatie stransa cu clientii si partenerii nostrii. Desi sunt calificati si experimentati, angajatii nostrii continua sa-si dezvolte abilitatile, fiind la curent cu cele mai noi si  inovative practici de cercetari de marketing si participand la programe de training si seminarii.

Fiind membru al ESOMAR, metodologiile folosite in cercetarile noastre de marketing  sunt in conformitate cu Codul international de practici de cercetare sociala si de marketing.
Produse si servicii:
cercetari de marketing, studii sectoriale si consultanta
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Marketscope
Persoana de contact: Pasculescu Razvan
Adresa: Str. Drobeta nr. 19, Etaj 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 031 8222282, 031 8220019