Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Www.marketrom.ro

0753636034, 0732904324

Purificator de aer inteligent Neo-Tec

Telefon:
0753636034
Pret:
1100 lei
 

Detalii produs

Unic si in acelasi timp cel mai complet purificator de aer de pe piata, este echipat cu o tehnologie avansata de senzori care monitorizeaza in mod automat calitatea aerului, senzori care detecteaza prezenta de praf, alergeni, si mirosuri. Practic ne ofera 7 tehnologii de varf pentru purificarea aerului, acoperind astfel aproape fiecare poluant, fiind totodata si un bun ionizator (generator de ioni negativi) dar cu o cantitate extrem de redusa de ozon. Filtru HEPA, filtru de carbon activ,filtru TiO2 (dioxid de titan), lampa UV germicida, filtru electrostatic de colectare a prafului si un pre-filtru lavabil, toate acestea, impreuna cu un puternic si silentios ventilator care acopera o suprafata de 60-70mp, reprezinta garantia sanatatii tale si a intregii familii.

Tehnologie
-Senzori de inalta tehnologie pentru performanta, monitorizare a calitatii aerului si avertizare pentru schimbarea sau curatarea filtrelor.
-Sapte tehnologii de varf pentru a acoperi aproape fiecare categorie de poluant.
-Senzorii de miros, praf si alergeni care va instiinteaza atunci cand anumiti poluanti sunt detectati; cum ar fi fumul de tigara, substante chimice, praf de acarieni, polen, par de animale de companie, sporii de mucegai si multe altele.
-Indicatorul 'Clean air' (aer curat) va spune cat de curat sau poluat este aerul din incapere. Daca selectati modul 'Automatic' aparatul isi va ajusta automat setarile, rezultand si o reducere a consumului de energie electrica in cazul in care aerul este suficient de curat.
-Senzori de diagnosticare, pentru a indica momentul de inlocuire a filtrului HEPA (la un interval de aproximativ 2 ani, in functie de mediul in care a fost amplasat aparatul) si atunci cand este necesara curatarea colectorul de praf.
-Indicator avertizor de functionare a lampi UV si a ionizatorului.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Www.marketrom.ro
Persoana de contact: Online Shop Marketrom
Adresa: Str. Nufarului, Nr. 8
Localitate: Calarasi
Judet: Calarasi
Telefon: 0753636034
Telefon mobil: 0732904324

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi