Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Marixen Com Srl

0235 458 093, 0742 016 776

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 2003, Marixen Com Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate.

Cu o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de suruburi, piulite, saibe, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Marixen Com S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Principala preocupare a companiei Marixen Com S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
suruburi, piulite, saibe
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Marixen Com Srl
Persoana de contact: Marian Mihaita
Adresa: Str. Alexandru Ioan Cuza, Nr. 31
Localitate: Negresti
Judet: Vaslui
Telefon: 0235 458 093
Telefon mobil: 0742 016 776