Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Jaluzele orizontale din aluminiu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16 €
Brand
Latimea benzii este de 25mm
Out Of stock
Descriere
Jaluzelele orizontale, sunt din aluminiu eloxat si se lucreaza intr-o gama de 48 culori, avand mecanismul, snururile si scaritele in aceeasi nuanta cu lamelele. Vopseaua este foarte rezistenta la caldura si lumina.

Jaluzelele orizontle produse de firma noastra sunt reflectorizante, elastice (GROSIMEA BENZII DE ALUMINIU =0,7mm), reglabile la 180 grade, si au un mecanism fiabil astfel incatat pot fi montate in orice tip de tavan, perete sau toc de fereastra, sistemul de actionare pe care firma nostra il ofera fiind cel cu actionare laterala si blocare manuala a snurului.

Mai avem intr-o gama variata de culori, jaluzele orizontale din aluminiu, cu latimea benzii de 16, 35, si 50mm.

Cele de 35 si 50mm, sunt recomandate in mod special pentru ferestrele de dimensiuni mai mari, si reprezinta una dintre cele mai elegante solutii pentru interior, oferind incaperilor un stil aparte.

OFERIM CULORILE ARGINTII, AURII, METALIZATE, LA ACELASI PRET CU CELE VOPSITE IN NUANTE STANDARD (valabil pentru lamelele de 25mm)

Daca se doreste prinderea jaluzelelor intre baghetele geamului termopan, si fixarea lor in partea de jos, atunci pretul produsului se va majora cu 5euro/produs (sistemul de fixare), cu tva inclus.

Pentru montaj, pretul se va stabili in functie de dificultatea lucrarii

email: condor.igr@gmail.com
www.jaluzelealuminiu.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura