Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Cabinet Avocat Maria Vizitiu

0774457546, 0724773400

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintate in anul 2004, cabinetele de avocati ale caror titulari suntem si-au inceput si dezvoltat activitatea in domeniul dreptului civil ca, mai apoi, sa se specializeze in domeniul dreptului familiei, comercial si penal.

Astazi, cabinetele, avand colaboratori, sunt specializate in: dosare C.E.D.O., restituiri imobile, recuperari taxe auto, dezbateri succesorale, divorturi si partaje, incredintare minori, aplicarea legii 221/2009, recuperari creante, infiintari/modificari societati si asociatii,concilieri directe, asistenta/reprezentare penala, anulari procese verbale de contraventie, etc.

Clientii pot fi persoane fizice sau persoane juridice.

Pentru persoanele juridice, incepand de la infiintarea societatilor comerciale, cu atestarea de catre avocat a actelor necesare, inscrierea mentiunilor la Registrul Comertului, pana la consultanta in domeniul dreptului comercial si fiscal, dreptul muncii, dreptul proprietatii industriale si asistarea sau reprezentarea acestora in fata instantelor de judecata de pe intreg teritoriul tarii, cabinetul se ocupa de intreg pachetul.

Pentru persoanele fizice, serviciile acopera in special gama relatiilor de familie, divort, incredintare minori, partaj, dar si cu privire la relatiile sociale reglementate de Codul Civil - mostenire, revendicare, achizitii sau vanzari imobiliare, contracte.

In domeniul dreptului penal cabinetul poate prelua si rezolva orice problema ce are sau nu legatura cu infractiunile prevazute de Codul penal si de legi speciale, asistand clientul in fata organelor de politie, parchet sau in fata instantelor de judecata.

Cu o activitate intensa, atat de la infiintarea cabinetelor pana in prezent cat si inainte de aceasta, ca juristi consult, titularii au pus bazele unei structuri bine definite avand la baza o solida si temeinica pregatire profesionala.

Fara a fi diminuata calitatea asistarii si reprezentarii clientilor, titularii percep onorarii decente astfel incat, orice persoana aflata in cautarea dreptatii sa se poata adresa cabinetului fara a fi descurajati de costuri.

In urma consultatiei initiale acordate, ca urmare a verificarii veridicitatii probelor in atingerea scopului urmarit, clientii vor cunoaste sansele reale de realizare a dreptului lor si modalitatile de realizare a acestuia, urmarind costuri minime pentru atingerea lor.

Orice nelamurire, clarificare, intrebare, clientul o poate adresa unuia din avocatii cabinetelor cu incredere, titularii semnand o clauza de confidentialitate privind datele primite de la client.
Produse si servicii:
asistenta, reprezentare juridica in materie civila, familie, comerciala si penala, redactari acte, contracte, decizii, hotarari societati comerciale, asociatii si fundatii, consiliere C.E.D.O
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cabinet Avocat Maria Vizitiu
Persoana de contact: Vizitiu Maria
Adresa: Drumul Taberei-Valea Ialomitei, Sector 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0774457546
Telefon mobil: 0724773400
Website: http://www.mariavizitiu.bizoo.ro