Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

MT design industrial!

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Banc de lucru cu protectie ESD

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Banc cu protectie ESD
Out Of stock
Descriere
Banc de lucru cu protectie ESD
Producem pe baza de comanda bancuri de lucru cu protective ESD si alte tipuri de bancuri de lucru la cererea beneficiarului proiectate functie de destinatia punctului de lucru. Bancurile de lucru proiectate si produse de noi pot fi cu inaltime reglabila sau cu inaltime fixa functie de dorinta si necesitatile beneficiarului.

Banc de lucru cu protectie ESD este folosit in montajul electrotehnic pentru a proteja componentele sensibile la incarcarile electrostatice in timpul asamblari acestora. Pentru testare si inspectie se foloseste tot banc de lucru cu protectie ESD dar cu configuratii specifice tipului de echipament ce trebuie testat si verificat sau creat functie de postul de lucru.

Grupul de firme sub marca Prompt-Cover respecta normele in vigoare pentru proiectarea si executia bancurilor de lucru cu protectie ESD.
Acest tip de banc de lucru cu protectie ESD a fost creat dupa cerita beneficiarului final. Au fost respectate dimensiunile cerute de acesta, forma constructiva necesara postului de lucru si au fost folosite materialele cerute de beneficiar.
Pentru protectia de suprafata la acest banc de lucru cu protectie ESD,  atat pentru lemn cat si metal au fost folosite materiale profesionale ce respecta normele in vigoare pentru astfel de lucrari.

Functie de cerintele postul de lucru bancul de lucru cu protective ESD va fi proiectat respectand cerintele de stocare materialele si uneltele necesare, plus tinand cont de conditiile de ergonomice. Exista mai multe ajustari posibile, toate componentele se potrivesc perfect impreuna, iar fiecare detaliu este practic in uz. Statia de lucru se adapteaza la procesul de lucru si de nevoile utilizatorului.

Ca urmare, toate miscarile utilizatorului pot fi optimizate, care, la randul sau, creste performanta si productivitatea si scade stresul legat de munca.
Design-ul modular al acestui banc de lucru cu protective ESD ofera integrare totala cu sistemul existent si potentialul de a se adapta in mod flexibil la schimbarile din mediul inconjurator. Bancul de lucru cu protective ESD este utilizat in mod obisnuit in activitatea de asamblare, cum ar fi, de control al calitatii si reparatii. Poate fi proiectat si produs cu destinatia aleasa de dumneavoastra si poate fi un banc de lucru dotat cu diverse scule si accesorii dupa bunul plac al dumneavoastra. Asta inseamna ca orice banc de lucru poate fi personalizat dupa bunul plac al beneficiarului.

Grupul de firme sub marca Prompt-Cover se poate ocupa integral de proiectarea si fabricarea de mobilier ergonomic industrial, cum ar fi mese de lucru si bancuri de lucru, rafturi si dulapuri, unitati de sertar, linii de asamblare manuale pentru diverse industrii. Bancurile de lucru sunt proiectate pentru activitati in care productivitatea, eficienta si eficacitatea sunt de o importanta majora.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura