Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

MT design industrial!

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masa pentru terasa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Masa terasa bar
Out Of stock
Descriere
Masa pentru terasa ideala pentru baruri ce amenajeaza pe parcursul anotimpului cald terase pentru fumatori si pentru firme, institutii ce amenajeaza locuri de fumat in aer liber. Aceasta masa pentru terasa poate fi dimensionata dupa bunul plac. Poate fi cu inaltimea unei mese de cafea clasica si poate fi inaltata pana la traditionalele mese de bar unde se sta in picioare sau pe scaun de bar inalt.
Masa pentru terasa produsa de noi este speciala indeplineste 3 functii intr-un singur produs este masa, cos gunoi si in blatul mesei central are inclusa scrumiera.

Nu suntem limitati la acest model ci putem dezvolta modele unice, functie de cerinta dumneavoastra. Creatiile noastre sunt puse in opera functie de cerinta dumneavoastra si de spatial in care vor fi montate/folosite de dumneavoastra. Ca exemplu nu putem sa va oferim o astfel de masa pentru o incapere din lemn cu tenta rustica. Pentru un astfel de spatiu vom proiecta ceva potrivit pentru o astfel de incapere.
Aceasta masa pentru terasa poate fi produsa si in sistem demontabil pentru a putea fi expediata usor cu o firma de curierat.
Masa pentru terasa a fost special proiectata de fumatori si bautori de cafea ca solutie pentru terasele barurilor, curtile fabricilor, curtile institutiilor publice si in locurile de fumat unde se serveste si cafea sau alte produse.

Aceasta masa pentru terasa este conceputa pentru un loc de fumat si servit cafeaua, pe terasa sau sub un foisor, afara in aer liber. Din acest motiv a fost prevazuta cu cos de gunoi pentru a avea unde arunca paharele de plastic sau de carton dupa golirea lor.
Scrumiera poate fi golita usor prin fundul culisat de sub vasul scrumierei. Blatul mesei pentru terasa este din otel si  este rabatabil, se poate ridica pentru a facilita accesul la sacul menajer din interiorul cosului.

Masa pentru teras este o confectie metalica realizata din profile de otel si tabla inox perforata.
Partea de structura de otel este protejata cu vopsea rezistenta la zgarieturi, la foc si intemperii.
Masa pentru terasa poate produsa sub diverse forme si dimensiuni, functie de numarul de persoane ce este necesar sa stea simultan la masa se poate dimensiona blatul mai mare sau mai mic.

Putem proiecta si produce la cererea dumneavoastra orice tip de masa pentru terasa, putem pune in opera chiar si ideile dumneavoastra de design. Putem proiecta functie de cererea dumneavoastra masa unicat pe cerintele dumneavoastra. Putem pune in opera o contopire intre idele dumneavoastra si know-how-ul nostru pentru a obtine produsul unic cerut de dumneavoastra.
Cu ajutorul experientei in confectii metalice si protectii anticorozive putem sa producem elemente de mobilier unice dar in acelasi timp de inalta calitate. Folosim materiale foarte bune calitativ ce au o foarte mare rezistenta la zgarieturi, rezistenta la UV, rezistenta la inghet-dezghet.

Aceste zile am realizat si montat cateva mese pentru terasa, in locurile de fumat construite de noi pentru o firma ce-si respecta angajati.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura