Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Marcip Tech S.r.l.

0237216143, 0721549467

Veioza cu spatiu de depozitare

Etajera cu Veioza
Model:
Etajera cu Veioza
Out of stock
Telefon:
0237216143
 

Detalii produs

Veioza cu spatiu de depozitare
Utilizarea spatiului locuintei, biroului in mod corespunzator este o provocare pentru toata lumea, plecand de la aceeasi premiza am creat acest produs ce inca nu stim cum sa-l denumim? Veioza cu spatiu de depozitare sau o etajera cu veioza?

Proiectata si dimensionata dupa cerinta beneficiarului, tinand cont de cerintele de spatiu ocupat la nivelul solului am proiectat pe verticala aceasta etajera la care pentru un plus de design am adaugat la partea superioara aceasta veioza.

Atunci cand doriti o etajera sau o veioza va rugam sa ne contactati pentru a va putem oferi sugestii in proiectare si consultanta asupra design-ului dorit.

Aceasta veioza este conforma design-ului si dimensiunilor aprobate de beneficiar.

Dumneavoastra puteti cere modificari atat de forma, dimensiuni cat si schimbari de materiale ca in final veioza construita de noi sa se incadreze in decorul spatiului ales plus sa va reprezinte.

Pentru realizarea acestei veioze sau folosit repere din otel, tabla perforata, sticla si material textil. Plus instalatia electrica ce-a fost inclusa in proiect si executie. Cablul de alimentare este mascat in toatalitate deoarece a fost introdus prin unul din picioarele veiozei.

Veioza are dimensiunile la baza de jos 50x50cm si o inaltime de 1,9metri. Functie de preferintele dumneavoastra pot fi facute modificari dimensionale pe detalii.

Putem modifica forma si dimensiunile pentru veioza, rafturile pot fi dimensionate functie de obiectele ce se vor depozita pe acestea.

Pentru a pune in opera dorinta dumneavoastra si sa obtineti in final unicatul dorit de dumneavoastra asteptam sa ne contactati.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Marcip Tech S.r.l.
Persoana de contact: Marcip Tech Echipa
Adresa: B-dul Bucuresti Nr. 16A
Localitate: Focsani
Judet: Vrancea
Telefon: 0237216143
Telefon mobil: 0721549467
Fax: 0237216143
Website: http://www.marcip.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi