Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

MT design industrial!

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cusca pentru caine

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pufu
Out Of stock
Descriere
Datorita faptului ca suntem dezvoltatori de produs si ne dorim sa oferim clientilor nostri produse cu un aspect estetic de impact vizul si constructiv, va invitam sa vizualizati o cusca pentru caine personalizata.

O cusca pentru caine nu este intotdeauna un adapost pentru un caine, este casa celui mai bun prieten al omului. Acest motiv nea determinat sa transformam  deseurile de metal si lemn recuperate intr-o locuinta folosita pe timp neprielnic pentru acesti doi simpatici catei.

Cu ajutorul echipei ce are o vasta experienta in domeniu dorim ca orice construim sa incante atat utilizatorul prin utilitatea obiectului creat cat si ochiul privitorului, precum aceasta frumoasa cusca pentru caine.

Iubim in general animalele, acesti doi caini ne sunt apropiati din acest motiv am dorit ca aceasta cusca sa le fie utila in orice anotimp si am creat pereti dubli intre care am aplicat si o minima izolatie. Cusca va fi utila atat pe timp friguros cat si pe timp de vara la temperaturi ridicate.

Matertialele folosite au fost tratate corespunzator pentru intemperii si ultra violete. Metalul a fost sablat si vopsit in camp electrostatic, lemnul este tratat cu materiale rezistente la inghet dezghet si umiditate.

Cu respect pentru cei carora le dedicam creatiilor noastre si cu daruire fata de ceea ce lucram putem aduce o banala cusca pentru caine aproape de perfectiune.

Pe baza de comanda putem pune in opera dorinata dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura