Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pfa Manisor Constantin
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Panouri radiante electrice casnice si industriale
Brand
ECOSUN
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Incalzirea cu panuri radiante are efect benefic asupra sanatatii deoarece panourile imita incalzirea soarelui, functioneaza fara zgomot, nu genereaza curenti de aer, nu ridica praful, nu usuca aerul.

Infrarosul de unda lunga se foloseste in general in terapiile calde. In fizioterapie are efect relaxant asupra corpului. Relaxarea inbunatateste starea fizica si psihica a organismului si in acelasi timp are efecte asemanatoare cu tratamentele de stopare a infectiilor. Patrunde doar cativa mm in piele, imbunatateste circulatia sanguina si asigura o mai buna irigare a musculaturii.

Elimina igrasia si mucegaiul in scurt timp de la montare, mentinand peretii uscati. Are un efect de curatare de microorganisme a peretilor, podelelor si a tuturor corpurilor din camera, in timp ce intreaga incapere se incalzeste uniform.

Efect dezinfectant asupra germenilor patogeni

Sistem revolutionar de incalzire cu reducere a consumului de energie cu 30-50% fata de alte sisteme de incalzire traditionale. Aceste panouri nu depind de pretul in crestere al gazelor naturale nici de autorizatii si proiecte ale instalatiilor. In momentul actual este cel mai eficient sistem de incalzire care utilizeaza energia electrica.

Montaj simplu, rapid, fara mizerie. Se conecteaza la reteaua existenta de 220V. La nevoie, se pot muta foarte usor in alta locatie.

Nu necesita alte spatii sau incaperi pentru instalatii sau pentru depozitarea combustibilului

Reglaj automat cu ajutorul termostatelor, independent pe fiecare camera

Incalzire uniforma a spatiului
Din Gura in Gura