Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Maycor Srl.

Ai grila de sanatatea ta
0236/435373,

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 1993, Sc. Maycor Srl. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Galati si judetele limitrofe.

S.C. Compania Maycor S.R.L. efectueaza consultatii medicale - cardiologie, neurologie, geriatrie, chirurgie vasculara, psihiatrie, electrocardiograme computerizate, oscilometrii doppler, holter de tensiune arteriala, holter ecg, ecocardografie doppler color si 4D, ecografie de artere, de vene, artere renale, carotide, organe interne, tiroida, dozare INR si analize medicale de urgenta, etc.

Firma noastra are o echipa de 10 angajati, 7 medici si 4 asistente. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania S.C. Maycor S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
servicii medicale - consultatii medicale cardiologie, neurologie, geriatrie, psihiatrie, elctrocardiograme, oscilometrie, ecocardografie, ecografie de artere, de vene, artere renale, carotide, tiroida
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Maycor Srl.
Persoana de contact: Bucatanschi Mihai
Adresa: Str. Domneasca, Nr. 6, Bl. P8, Parter
Localitate: Galati
Judet: Galati
Telefon: 0236/435373
Fax: 0236/435373