Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii magnetice.

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Magnet neodim oala D 48 mm carlig inelar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

48 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Magnet neodim puternic, forma oala, placat cu zinc cu diametrul 48 mm, forta peste 65 kg la prindere.

Acest magnet oala este prevazut cu carlig inelar. Carcasa este din otel placat cu zinc iar magnetul este neodim. Carligul este prins de oala prin insurubare si poate fi indepartat. Forta de sustinere este de pana la 81 kg. Util pentru a fixa sigur diverse obiecte, posibilitatile sunt nelimitate. Spre deosebire de magnetii neodim bruti precum blocurile, discurile sau inelele, magnetii oala sunt sisteme magnetice, adica produse magnetice finite. Magnetii oala au fost creati pentru a maximiza forta magnetica la contact, precum o ventuza magnetica.

Carcasa metalica in care este ingropat miezul magnetic are rol atat de protectie cat si de scurtcircuitare a campului magnetic. Prin urmare, magnetii oala vor furniza o forta superioara la contact dar vor atrage putin sau deloc la distanta. Daca doriti un magnet puternic pentru aplicatii ce presupune atractie la distanta, precum detectoare de metal sau separatoare magnetice, atunci NU alegeti magneti oala deoarece nu vor fi de folos. Pentru astfel de sarcini alegeti blocuri sau discuri neodim.

ATENTIE! Magnetii oala sunt conceputi EXCLUSIV pentru sarcini de FIXARE si nu vor atrage la distanta. Cititi mai multe aici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura