Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Magistra CDPV Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Vila situata in vecinatatea Manastirii Pasarea
200000 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vila situata in spatele Manastirii Pasarea (vis a vis de Pusnicu), 2000 mp teren(100/20), deschidere la strada 20 mp, langa sectia de politie Ganeasa - zona vilelor, zona foarte linistita, cu multa verdeata, intre paduri si ape. Legatura cu orasul se face cu masina proprie sau cu maxi taxi (trece prin fata portii). Soseaua este recent asfaltata avand iesire atat in DN 3 (Branesti - langa liceul teoretic sau la km 15 stanga - venind dinspre oras, cu trecere prin padure - 3km), cat si in DN 2 (Afumati - langa Dorali sau Sindrilita - iesirea spre Urziceni).

Vila este inceputa in 2005 si este terminata in 2006, NU a fost construita pentru vanzare, are o suprafata construita la sol de 168 mp(14/12), la etaj aceeasi suprafata si posibilitatea de a amenaja si mansarda. Constructia are structura de rezistenta din beton, zidurile de caramida (grosimea zidurilor exterioare de 500 mm - cu izolatia exterioara de 50 mm iar cele interioare de 300 mm - fapt care face sa nu fie nevoie de air conditional vara iar iarna pastreaza caldura pana la trei zile in cazul opririi termoficarii.

Garajul a fost proiectat sa faca parte din casa, cu posibilitatea de parcare a inca 3(trei) masini pe aleea din fata casei - 15 m pana la poarta + spatiu special de parcare pentru rulota. La etaj in partea din fata a casei, este o terasa acoperita de 36 mp(12/3) iar in spatele casei, in afara acesteia, o terasa cu acoperis independent fata de casa de 50 mp(14/3,5).

La parter se gasesc: garaj 25 mp, 2 camere de 14 mp, un grup sanitar cu cada 12 mp, bucatarie 18 mp, living 40 mp, hol la intrare 6 mp, spatiu pentru scara interioara 9 mp.
La etaj se gasesc: 1 camera 25 mp, 1 camera 16 mp, 1 camera  14 mp, 1 camera 9 mp, hol si scara interioara  19 mp, grup sanitar cu cada 18 mp, terasa 36 mp.

Geamuri/usi termopan cu structura din aluminiu la exterior.
Usa de intrare metalica.
Utilitati: trifazic, apa de la reteaua locala + hidrofor, gaze, telefonie fixa/internet si televiziune - Romtelecom + televiziune RCS.
Aproape 200 pomi fructiferi pe rod, vita de vie, un bazin de 2 tone - la inaltime, care asigura apa calda pe timpul verii, constructii anexe pentru un atelier si spatii de crestere a pasarilor cu ingradirea cuvenita.

Daca doriti ca atunci cand veniti acasa dupa o zi grea de munca sa va simtiti ca in concediu, sa va destindeti, atunci aceasta este alegerea potrivita.
Din Gura in Gura