Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Magia Plantelor Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Apa pura Qlarivia 500 ml - Mecro System
165 lei
Brand
A90941584
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Apa Qlarivia 500 ML - Mecro System

-Qlarivia, apa imaculata pentru starea ta de bine!

-Qlarivia, apa imaculata, are un continut redus de deuteriu si este rezultatul cercetarilor din domeniul separarii izotopice desfasurate de-a lungul anilor de catre un renumit colectiv de specialisti.

-In memoria naturii, apa este pura, neatinsa, mereu tanara, datorita continutului redus de deuteriu, in forma ei originara.

-Pentru cresterea calitatii vietii tale, specialistii nostri au creat Qlarivia, apa cu un continut de deuteriu de peste 5 ori mai mic decat cel al apei obisnuite.

-Apa cu continut scazut de deuteriu

-Studiile efectuate, au aratat importanta exceptionala pentru cresterea duratei si calitatii vietii umane, a modului in care ne hranim si mai ales a modului in care ne pregatim alimentele, a calitatii si echilibrului acestora in principii nutritive, a tipologiei lor si a ordinii de ingerare si de asociere/disociere si mai ales, a tipului si calitatilor APEI utilizate de om.

-In prezent, este acceptat ca un fapt de necontestat ca fenomenul vietii lungi si sanatoase este influentat de calitatea apei, adica de structura, compozitia si continutul informational al apei baute si chiar inhalate sub forma vaporilor atmosferici.

-Din studiile efectuate asupra apei de ghetar, cu un continut redus cu 25% in Deuteriu fata de apa de suprafata, au rezultat efecte biologice considerate foarte importante de catre un grup de cercetatori de la un institut din Romania care au decis declansarea unor cercetari pentru obtinerea in laborator si la scara industriala a apei cu continut cat mai scazut in deuteriu.

-Rezultatul acestor cercetari a fost punerea la punct a unei tehnologii de obtinere a unei ape cu un continut de deuteriu cuprins intre 25ppm si 120ppm si brevetarea acesteia. Brevetul a fost distins cu diplome si medalii de aur la saloanele de inventica de la Bruxelles, Londra, Geneva si Budapesta.

-Aceasta apa este cunoscuta sub mai multe denumiri: apa cu continut scazut de deuteriu, apa saracita in deuteriu, apa echilibrata in deuteriu, deuterium depleted water, apa usoara, apa superusoara.
Qlarivia, marca sub care a fost scoasa pe piata apa potabila purificata cu continut redus de deuteriu de catre proprietarul actual al patentului romanesc de producere la scara industriala a acestei ape, este o apa potabila de masa cu concentratia in deuteriu de 25 5 ppm (aproximativ sase ori mai mica fata de cea de 150 ppm in apa obisnuita).

-Produsul este de noutate absoluta pe piata mondiala.
Efectele biologice ale apei cu continut scazut de deuteriu au fost evidentiate intr-un numar de cercetari efectuate pe plante, animale si om si care au fost publicate in reviste de specialitate.

-Incercarile clinice facute pe oameni, in special in Ungaria, de catre dr. Gabor Somlyai si colaboratorii au demonstrat efectele benefice ale apei cu continut scazut de deuteriu in tratamentul unor boli, cum ar fi diabetul si unele tipuri de cancer.

-In privinta efectelor antitumorale, constatate atat in culturi de celule cat si la animale si la om, se considera ca deuteriul joaca un rol esential in mecanismele de control ale proliferarii celulare. Unele teorii sustin ca apa cu continut scazut de deuteriu blocheaza producerea semnalului biochimic necesar declansarii diviziunii celulare, semnal reprezentat printr-un raport optimal intre concentratiile intracelulare de deuteriu si hidrogen.

-Qlarivia, apa imaculata pentru starea ta de bine!

Continut:
-Continutul scazut de deuteriu din Qlarivia ii da proprietati terapeutice la nivel celular si de ADN, incetinind procesul de imbatranire, scazand aparitia defectelor de diviziune celulara si imbunatatind sistemul imunitar.

Recomandari de utilizare:
-Beti cel putin o jumatate de litru de Qlarivia pe zi.
-Chiar si o singura sticla de Qlarivia, bauta de preferinta dimineata, ajuta la echilibrarea deuteriului in organism.
Din Gura in Gura