Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Magia Plantelor Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Miere Manuka bio TA25+ antibacteriana 250 G - Sonnentor
1635 lei
Brand
A16702174
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Miere Manuka bio TA25+ antibacteriana 250 G - Sonnentor

Mierea bio care vindeca, cel mai puternic antibiotic natural.

Mierea obtinuta din aceste flori are proprietati antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice foarte ridicate, cu puteri de vindecare extrem de eficiente.
Mierea de Manuka este un nectar de flori foarte special, un remediu minunat!
Gustul este picant si puternic, usor mentolat si incanta simturile.

Mierea Manuka Sonnentor provine dintr-o rezervatie naturala din Noua Zeelanda. Proiectul conserva si vine in ajutorul albinelor, spre exemplu, prin ungerea arbustilor Manuka cu ulei de cimbru pentru protejarea impotriva insectelor daunatoare, astfel “prelungind” viata albinelor. Albinele pot trai toata viata lor in zona si nu sunt nevoite sa migreze pentru hrana.

Mierea de Manuka este o miere monoflora, unica in lume, adunata si preparata de albinute din floarea arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium), arbore care creste numai in insulele salbatice si nepoluate ale Noii Zeelande. Mierea de Manuka a fost utilizata pentru proprietatile sale medicinale de catre triburile Maori si primii colonisti europeni timp de secole, cu mult inainte ca proprietatile deosebite ale acesteia sa fie cercetate si validate de catre medicina moderna.

Proprietati antimicrobiene: cercetarile au dovedid ca Mierea de Manuka este eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice:
Escherichia coli (E. coli)
Staphylococcus aureus (Staph infections)
Citrobacter freundii
Proteus mirabilis
Pseudomonas aeruginosa
Salmonella typhimurium
Streptococcus faecalis
Streptococcus pyogenes
Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac)
Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) - infectii de spital
Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE)

1. Mierea folosita intern: raceli, dureri de gat, simptome de gripa, probleme ale sistemului digestiv: indigestie, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcer duodenal, sindromul colonului Iritabil, gastro-esofagita de reflux, arsuri, probleme ale gingiilor.

2. Mierea folosita extern (creme tratament pe baza de miere): rani, arsuri, infectii, ulcere ale pielii, infectii de spital (Staphylococcus aureus), eczeme, psoriasis, acnee, dermatite, intepaturi de insecte si albine, eruptii cutanate, pecingine, picior de atlet, prurit, ciuperci ale unghiilor, infectii cauzate de ciuperci

Mierea Manuka Sonnentor nu se expune niciodata unor temperaturi de peste 38 grade Celsius!

Mierea Manuka Sonnentor are factorul TA (total activity) cel mai ridicat, cu nivel maxim de activitate - TA 25+!

TA - Activitate Totala - este in prezent singura metoda independenta de masurare pentru a descrie activitatea antibacteriana a mierii Manuka.

TA - Activitatea Totala nu poate fi creata artificial; nu poate fi augmentata artificial sau adaugata mierii Manuka.

Sonnentor va ofera o calitate PREMIUM a Mierii Manuka, direct de la sursa! TA 25+

TA - activitate totala

Caracteristicile antibacteriene se atribuie peroxidului de hidrogen, H2O2. Albinele strang nectar si polen de pe Manuka si le aduc inapoi in stupi. Perhidrolul se creeaza printr-o reactie naturala intre valoarea pH redusa, continutul redus de umiditate si diferite enzime.

In acest test, standardizat in laboratoare independente care sunt certificate pe baza standardelor din NZ, AU si internationale, mierea de Manuka se plaseaza pe un disc din sticla care contine bacteria Staphylococcus aureus.
Dupa mai multe 18 ore, se masoara cat de mult s-a incetinit raspandirea acestei bacterii, iar de aici se obtine valoarea TA.

Doar rapoartele mierii Manuka afiseaza valori extrem de mari de 25%, TA 25+ si peste.

Insa exista si mieri Manuka care au un TA de doar 10+ si TA nedetectabil de <8,2.

Administrare: o lingurita pe zi pentru sustinerea sistemului imunitar.

Prezentare: borcan de sticla in ambalaj de carton 250 grame (protejata de actiunea luminii).
Din Gura in Gura