Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Flp Team Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Carucior cu landou transformabil in carucior sport Ares
720 lei
Brand
BLUE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pentru noul model T 333 FKC am facut unele modificari importante necesare confortului copilului dvs.:

- suportul pentru picioare a fost modificat astfel incat copilul sa aiba o pozitie mai comoda a picioarelor
- pe langa suportul pentru picioare, am pus o noua piesa importanta pentru protectia copilului cand acesta este asezat in pozitie orizontala - APARATOAREA PENTRU PICIOARE - Astfel pentru copii mici care trebuie sa stea in pozitie orizontala, in locul suportului pentru mâini se va monta aparatoarea pentru picioare care pe langa faptul ca ofera un spatiu mai mare pentru picioare, si protejeaza copilul. Peste acesta se poate pune cu usurinta acoperitoarea pentru picioare in zilele reci protejând copilul de frig.
- noul material impermeabil ofera cu siguranta o protectie impotriva vantului si ploii.

În concordanţă cu slognul nostru PENTRU O VIAŢA MAI BUNĂ, în mod constant am încercat să îmbunătăţim produsele destinate copiilor prin supunerea lor unor teste de durabilitate, siguranţă şi confort.

Astfel pentru a asigura DURABILITATEA am folosit materiale rezistente la factorii externi:
- cadrul metalic din material antioxidant
- materialul textil impermeabil pe timp ploios si totodată astfel conceput atfel încât să păstreze căldura pe timp de iarnă şi să lase aerul să circule pentru a evita transpiraţia , pe timp de vară

SIGURANŢA am asigurat-o prin sistemul de centuri cu prindere în cinci puncte ceea ce face imposibilă căderea copilului din cărucior

CONFORTUL este dat de mai multe elemente gandite special pentru dvs şi copilul dvs:
- sistemul de suspensii pe fiecare roată ce împiedică zdruncinarea copilului
- mănerul cu protecţie termică pentru părinte, asfel încât iarna nu vă vor îngheţa degetele pe mânerul căruciorului
- mânerul este totodată bidirecţional şi reglabil în înălţime.

Faptul că este bidirecţional vă permite să plimbaţi copilul cu fata spre dvs în cazul în care vrea să vă vadă tot timpul , sau cu spatele spre dvs, în acest din urmă caz , dvs îl puteţi supraveghea prin fereastra din material transparent, lăsată în capotină.

Landoul este unul dintre cele mai utile elemente ale căruciorului în primele luni de viaţă. El este detaşabil ceea ce va dă posibilitatea să îl folositi separat de cărucior, pentru a transporta copilul în locuri în care nu aveţi acces cu căruciorul.

El poate fi folosit şi pe post de pat în casă sau în maşină pentru a da posibilitatea copilului să se odihnească în poziţie orizontală în cazul în care scaunul de masină nu-i este comod.
Dimensiuni landou: 63/35/15.

Pe măsură ce copilul dvs creşte ţi nu mai trebuie să stea în poziţie orizontală tot timpul, căruciorul se poate transforma uşor şi rapid în cărucior sport prin scoaterea landoului şi punerea barei de protecţie. Spătarul scaunului se poate ajusta avănd 3 poziţii, totodată şi suportul pentru picioare este reglabil.

Căruciorul are roti din cauciuc expandat , 1 pereche cu diametru mare si blocatori, 1 pereche dubla- multidirectionala( pivotante).

Roţile pivotante vă vor da posibilitatea să manevraţi uşor căruciorul în momentul în care doriţi să schimbaţi direcţia de mers.
Dimensiunea caruciorului pliat: 85 cm/ 34 cm/ 65 cm.
Dimensiunea caruciorului montat: 95 cm/ 65 cm/ 100 cm.
Greutatea: 18 kg.

Pe lângă coşul de cumpărături situat sub cărucior, ne-am gândit la o soluţie mai la îndemâna părintelui pentru a păstra lucruşoarele necesare pentru copil. Astfel am echipat căruciorul cu o geantă utilă cu un design plăcut

În speranţa că viaţa dvs se va îmbunătăţii prin achizitionarea acestui produs ARES, compania noastră vă mulţumeşte pentru alegerea făcută şi este deschisă permanent sugestilor şi ideilor dvs, pentru imbunătăţirea produselor noastre

Vă dorim O VIAŢĂ MAI BUNĂ.
Din Gura in Gura