Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Masina manuala de gaurit placi ceramice max. 30 x 30 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
40411
Cod produs
40411
Out Of stock
Descriere
Masina profesionala pentru gaurit placi din ceramica, faianta, gresie, etc.
Permite obtinerea cu efort minim de gauri perfecte, cu diametru extrem de precis, datorita varfului de taiere din vidia.
Daca sunteti un profesionist intr-ale ceramicii, nu mai trebuie sa cheltuiti sume exorbitante pentru un set intreg de carote diamantate de dimensiuni variabile. Puteti regla manual diametrul de taiere, intre 20 si 80 mm.
Daca sunteti amatori, echipamentul va permite obtinerea de rezultate la nivel profesional inca de la prima utilizare, spre deosebire de varianta carotelor diamantate, care este mai costisitoare si necesita experienta, sau a utilizarii unui burghiu, care este imprecisa si distruge structura placii.
Masina este usor transportabila pe santiere, la domiciliu, in atelier, etc., cantarind doar 2 kg. Poate fi folosita oriunde si nu necesita conectare la reteaua electrica, apa sau sisteme de racire.
Structura este din aluminiu, robusta, usoara si durabila.
Conceputa pentru placi cu dimensiuni de pana la 300 x 300 mm.

STOC LIMITAT

OFERTA SPECIALA CU PRET REDUS:  DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.MAGTOOLS.RO

*Produsele cu pret redus nu sunt utilizate, dar pot prezenta  urme si/sau zgarieturi care nu afecteaza functionalitatea acestora. Prin urmare, pentru produsele cu pret redus sau aflate in promotii NU se accepta retururi. Daca doriti sa inspectionati starea produsului inainte de achizitionare, va invitam sa selectionati metoda de livrare "Ridicare din magazin". In caz contrar Maer Tools s.r.l. nu isi asuma nicio responsabilitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura