Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

LYS Inedit-Design

Din pasiune pentru frumos!
0721242703, 0721242703

Despre noi

Trimite mesaj
LYS Inedit-Design
Firma LYS INEDIT DESIGN - prima firma de decoratiuni interioare si spatii comerciale din Targoviste - iti ofera solutii inedite si complete de design, consultanta in alegerea si achizitionarea finisajelor de calitate, a mobilierului si a celor mai inspirate culori, texturi si materiale!

Firma LYS INEDIT DESIGN te ajuta sa definesti stilul locuintei tale in functie de gusturile si personalitatea ta si iti poate recomanda mai multe oferte din care tu sa o alegi pe cea optima!
Vrei sa iti amenajezi caminul, spatiul in care locuiesti si imparti bucuriile cu cei dragi? Sa aduci frumusetea si bucuria primaverii in casa si in gradina ta? Sa dai o nota inedita si proaspata universului in care iti petreci cele mai frumoase clipe din viata ta?
Apeleaza cu incredere la firma LYS INEDIT DESIGN Targoviste!

Poti amenaja o singura camera, intreg apartamentul, casa ori gradina indragita!

Vei face economie de timp si de bani pentru ca firma LYS INEDIT DESIGN iti recomanda furnizori de calitate pe care tu singur nu ii poti gasi si iti poate recomanda o echipa de lucratori care sa duca la bun sfarsit proiectul visat, fara pierderi inutile de materiale!

Vrei sa creezi un decor cald, primitor si confortabil oaspetilor restaurantului sau pensiunii tale? Sa creezi un decor minunat pentru cele mai frumoase momente din viata ta? Apeleaza cu incredere la firma LYS INEDIT DESIGN Targoviste!

Ai un spatiu comercial care vrei sa atraga mai multi clienti si astfel succesul tau sa creasca?
Nu uita! Vitrina este cartea te de vizita! Apeleaza fara ezitari la firma LYS INEDIT DESIGN pentru un decor unic!
Produse si servicii:
design interior, amenajari exterioare, amenajarii spatii comerciale, , fantani arteziene originale, amenajari vitrine, amenajari interioare, amenajari interioare, amenajari exterioare, design interior
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2012

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: LYS Inedit-Design
Persoana de contact: Serban Liliana
Adresa: Aleea Coconilor, 2D
Localitate: Targoviste
Judet: Dambovita
Telefon: 0721242703
Telefon mobil: 0721242703