Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Lylly & Crysty Srl

Culoare pentru ambientul tau
0735033608, 0735033608

Despre noi

Trimite mesaj
Ambientul in care traim isi pune amprenta in fiintele noastre, fie ca vrem, fie ca nu vrem, fie in mod constient, fie in mod inconstient, asa cum ni l-am creat fiecare.

Putem vedea aceasta foarte clar atunci cind, pentru un timp ne schimbam locul in care ne desfasuram activitatile zilnice - exista locuri unde ne-ar place mai mult sa stam, sau locuri unde nu ne simtim prea bine datorita ambientului pe care i ofera.

Noi suntem aici pentru a va imbunatati ambientul in care va traiti viata - livingul sa devina mai primitor, biroul sa va ofere starea necesara sustinerii unei activitati constante si sustinute, dormitorul sa va ofere linistea necesara odihnei, iar camera copiilor sa ii faca pe copii sa se simta mai bine ca oriunde.

Noi credem ca orice loc isi are o valoarea lui, in functie de ambientul pe care il ofera, de aceea consideram ca ceea ce facem nu poate fi pus intr-un anume pret, preturile sunt mai degraba simbolice in comparatie cu ceea ce se afla pe piata. Insa vrem sa facem cit mai accesibil tuturor domeniul picturii decorative.
Produse si servicii:
pictura decorativa pe pereti, zugraveli, placare gresie, placare faianta, mozaic, placare granit, placare marmura, facepainting, bodypainting pentru ocazii speciale, ceremonii, nunti
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Lylly & Crysty Srl
Persoana de contact: Milco Cristi
Adresa: Str. Orsova, nr. 25, sc. C, ap. 3
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: 0735033608
Telefon mobil: 0735033608
Website: http://picturadecorativapepereti.blogspot.com/